Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Creative Arts PhD Képzés Összevetése

Megszerezte a PhD lehet tenni a mindössze két év, és a rengeteg tudás és tapasztalat tudunk, hogy jó hasznát az elkövetkező évtizedekben. Ez felsőfokú lehet, hogy egy nagy különbség a képesség, hogy munkát találni csinál valamit, amit élvezni.

Mi a PhD A Creative Art? Ez a felsőfokú képviseli a legmagasabb szintű oktatás tudod elérni. Összpontosítva a kreatív művészet, magánszemélyek tud koncentrálni tanulmányaikat egy területen az általuk választott, mint például az építészet, a festészet, rajz, szobor, vagy más adathordozóra. A diákok majd a munka, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek ezen a területen nagyobb mértékben. Azonban meg kell kaptak egy főiskolai és egyetemi diploma megkezdése előtt a doktori képzés.

Az előnyök megszerezte a doktori Creative Art hatalmas és változatos.Az emberek gyakran megtanulják, hogy együttműködnek másokkal, mert komplett projektek, és létrehozott kiállítást, és általában fejlessze a jobb kommunikációs készségek megvitatják projektek és elképzelések professzorok és diákok.

Az ára megszerezte a doktori fokozatot alkotó művészet változhat minden diák, és függ a különböző tényezők. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy találják meg a pénzügyi támogatást, ösztöndíjat, és más gazdasági eszközökkel annak érdekében, hogy segítsen ellensúlyozni a költségek a kereső doktorált.

Fogadása Ph.D. A Creative Art tudja nyitni az ajtót, hogy sok munkalehetőség. Diplomások is dönthet, hogy dolgozni, mint kurátorok művészeti múzeumok és kulturális intézmények, illetve a rendezők művészeti stúdiók felügyeletéért művészeti kiállítások. Azok, akik elérték ezt a felsőfokú dönthet úgy is, hogy visszatérjen a felsőoktatás és csatlakozzon a kar főiskolai vagy egyetemi professzorként vagy egyetemi adjunktus oktatói osztályok a kreatív művészet.

Megszerezte a doktori Creative Art segíthet diplomások találnak sikeres és jövedelmező karrier. Ha szeretné elindítani a doktori fokozat azonnal, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Creative Arts

University of Technology Sydney

A Kreatív Művészetek Doktora (DCA) a médiában és / vagy a kreatív művészetben elért eredményeket tekintve kiemelkedő eredményeket ért el, akik jelentős kutatásokat kívánn ... [+]

A Művészeti és Társadalomtudományi Kar által kínált kutatási fokozatok különösen értékesek azok számára, akik akadémiai karrierjüket, kutatói karrierjüket vagy magas szintű szakmai gyakorlatot kívánnak folytatni.

[-]
Ausztrália Sydney
January 2020
Nappali
Részidős oktatás
4 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul