Filter
PhD
Egyesült Királyság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Creative Arts PhD Képzések Összevetése az Egyesült Királyságban 2019

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Olyan művészek számára, akik tovább szeretnék fejleszteni képességeiket, és megpróbálják meghódítani a szabadúszó arénát, a kreatív művészeti programok érdekesek lehetnek. Miközben a művészi készségek fejlesztésére összpontosítanak, ezek a tanulmányok kombinálhatják a kreativitást és az üzleti tevékenységet a kreatív területen dolgozó hallgatók fejlesztésével.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

A Legjobb Creative Arts Doktori Tanulmányok az Egyesült Királyságban 2019

Tovább Kevesebb

1 Results in Creative Arts, Egyesült Királyság

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Other options within this field of study:
University of Portsmouth

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animá ... [+]

PhD a Creative technológiákbanKutatási áttekintés

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animációt, videót és hangot, valamint egyéb alkalmazási területeket, például az egészségügyi ellátás vagy a biztonság. Világszerte szorosan együttműködünk a kulturális örökséggel foglalkozó szervezetekkel a digitális eszközök védelmének jobb módszereinek kialakítása érdekében. Kutatásaink öt témakörben szerveződnek: Virtual Reality és Advanced Interactive Technologies, Digitális Megőrzés, Számítógépes Játékok Design és Technológia, Nagy teljesítményű vizualizáció, Számítógépes animáció.... [-]

Egyesült Királyság Portsmouth
February 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul