PHDSTUDIES.HU

Creative Arts PhD Diplomák

2 Creative Arts PhD Képzés Összevetése

Megszerezte a PhD lehet tenni a mindössze két év, és a rengeteg tudás és tapasztalat tudunk, hogy jó hasznát az elkövetkező évtizedekben. Ez felsőfokú lehet, hogy egy nagy különbség a képesség, hogy munkát találni csinál valamit, amit élvezni.

Mi a PhD A Creative Art? Ez a felsőfokú képviseli a legmagasabb szintű oktatás tudod elérni. Összpontosítva a kreatív művészet, magánszemélyek tud koncentrálni tanulmányaikat egy területen az általuk választott, mint például az építészet, a festészet, rajz, szobor, vagy más adathordozóra. A diákok majd a munka, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek ezen a területen nagyobb mértékben. Azonban meg kell kaptak egy főiskolai és egyetemi diploma megkezdése előtt a doktori képzés.

Az előnyök megszerezte a doktori Creative Art hatalmas és változatos.Az emberek gyakran megtanulják, hogy együttműködnek másokkal, mert komplett projektek, és létrehozott kiállítást, és általában fejlessze a jobb kommunikációs készségek megvitatják projektek és elképzelések professzorok és diákok.

Az ára megszerezte a doktori fokozatot alkotó művészet változhat minden diák, és függ a különböző tényezők. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy találják meg a pénzügyi támogatást, ösztöndíjat, és más gazdasági eszközökkel annak érdekében, hogy segítsen ellensúlyozni a költségek a kereső doktorált.

Fogadása Ph.D. A Creative Art tudja nyitni az ajtót, hogy sok munkalehetőség. Diplomások is dönthet, hogy dolgozni, mint kurátorok művészeti múzeumok és kulturális intézmények, illetve a rendezők művészeti stúdiók felügyeletéért művészeti kiállítások. Azok, akik elérték ezt a felsőfokú dönthet úgy is, hogy visszatérjen a felsőoktatás és csatlakozzon a kar főiskolai vagy egyetemi professzorként vagy egyetemi adjunktus oktatói osztályok a kreatív művészet.

Megszerezte a doktori Creative Art segíthet diplomások találnak sikeres és jövedelmező karrier. Ha szeretné elindítani a doktori fokozat azonnal, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Results in Creative Arts

PhD a Creative technológiákban

University of Portsmouth
Campus Nappali February 2020 Egyesült Királyság Portsmouth

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animációt, videót és hangot, valamint egyéb alkalmazási területeket, például az egészségügyi ellátás vagy a biztonság.


A kreatív művészet doktora

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év January 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

A Kreatív Művészetek Doktora (DCA) a médiában és / vagy a kreatív művészetben elért eredményeket tekintve kiemelkedő eredményeket ért el, akik jelentős kutatásokat kívánnak folytatni a média és a kreatív termelés területén. Az oklevelet azoknak a pályázóknak ítélik oda, akik eredeti kutatása révén külön és jelentős mértékben hozzájárulnak a kreatív művészet tudásához. Lehetőséget nyújt azok számára, akik a feltörekvő kreatív iparágak számára helyi és nemzetközi szinten releváns tudást, kutatást és kreatív gyakorlatot keresnek.