PHDSTUDIES.HU

A Legjobb PhD-k az Amerikai Egyesült Prague Csehországban 2019

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Csehország szívében Európa szomszédja Szlovákia, Ausztria, Németország és Lengyelország. Cseh egyetem kínál hosszú távú hírnevét és érdekes szakirányok.

A Filozófia Doktorai Keresése az Amerikai Egyesült Prague Csehországban 2019

Találat Filter

PhD üzleti gazdaságtan és menedzsment (angol)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év September 2019 Csehország Prague + 1 további

Az üzleti gazdálkodás és menedzsment ágában a doktoranduszok kutatási tevékenységei olyan témákra összpontosulnak, mint a gazdasági szervezet új elméletei; új irányok a

PhD a nemzetközi kapcsolatok és az európai tanulmányok

Metropolitan University Prague
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok hároméves doktori fokozatú tanulmányi programja a Metropolitan University Prague ( MUP ) a Nemzetközi Kapcsolatok Regionális Kapcsolatok Intézetével (IIR) együttműködve a Nemzetközi Területi Tanulmányok Program keretében

PhD Számviteli és Pénzügyi

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év September 2019 Csehország Prague + 1 további

A pénzügyi és számviteli karok angol nyelvű PhD-t kínálnak. program minden nemzetközi diák számára. Ez a program hároméves teljes munkaidős vagy részmunkaidős program, amelyet teljes mértékben felismernek és két fő tanulmányi területen kínálnak.

Szerves kémia PhD

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A doktori tanulmány célja, hogy a biokémia, a biológia és a matematikai modellezés alapján készítsen szakembereket a szerves kémia és a kapcsolódó témák területén.

Antropológia PhD

Charles University Third Faculty of Medicine
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A tanulmány célja, hogy felkészítse a hallgatókat a tudományos kutatási munkára a tudomány aktuális követelményeinek megfelelő szinten. Az új tanulmányban a koncepció integrálja a fizikai antropológiát, beleértve a genetikát, az ökológiát és az etológiát, a szociokulturális antropológiát az emberek és populációk tanulmányozásának holisztikus megközelítésében. A tanítás feladata általában a terület elméleti alapjainak megismerése és a tudományos kutatási munkák technikáinak és módszereinek elsajátítása.

Doktori tanulmányi programok (PhD)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év September 2019 Csehország Prague + 1 további

Doktori tanulmányait a Kar Nemzetközi Kapcsolatok három évig tart, és a hallgatók kapnak, sikeres befejezése során, a diplomát ...

PhD az orvosi pszichológia és pszichopatológia területén

Charles University First Faculty of Medicine
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

Az „Orvosi pszichológia és pszichopatológia” doktori program a biopszichoszociális kapcsolatokban alap- és alkalmazott kutatást végez. A javasolt tanulmány megnyitja az interdiszciplináris doktori képzés lehetőségét nemcsak az orvosi iskolák diplomáinak, hanem a pszichológia diplomásoknak és néhány más kapcsolódó területnek is.

PhD a huszita teológiában

Charles University Hussite Theological Faculty
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A „Teológia” doktori program, a „Huszita teológia” tanulmányi ága, négyéves tanulmányi időtartammal, önálló tudományos kutatásra és önálló kreatív tevékenységekre készül a teológia területén. A tanulmányi ág lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az egyéni tanulmányi terv szerint specializálódjanak. A tanulmányi ág megismeri a hermeneutikai megközelítéseket és alkalmazza azokat a kortárs teológiai diskurzusban, valamint a más teológiai rendszerek vallásos megközelítéseivel folytatott párbeszédben. A tanulmány tárgya a huszita teológia során értelmezett teológiai összeállítás. A tanulmányok célja az első osztályú szakértők tudományos előkészítése, akik képesek a teológia területén önálló tudományos munkára. Az ág egyidejűleg arra irányul, hogy tudatosítsuk, hogy a kezdetektől fogva az alapvető teológiai fogalmak új megértése és új értelmezése van. Ezáltal az ág összefüggésben van a világ más metafizikai felfogását leküzdő más fogalmakkal. A keresztény hit és a jelen világban jelen lévő Krisztus legfontosabb kérdéseivel foglalkozik. A fióktelep diákjai megismerhették, hogy a kérdések miképpen szembesülnek az egyház jelenlegi társadalomtudományában is.

PhD a logikában

Charles University Faculty of Arts
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague

A logikai doktori képzésben végzett diplomások szakképzett kutatók a logika és a kapcsolódó tudományágak területén. Alapos ismeretekkel rendelkeznek a modern logika módszereiről és trendjeiről, és szakterületük egyik aspektusára és alkalmazására specializálódnak - tiszta matematikai logika, a matematika, a számítástechnika vagy a nyelvészet logikájának alkalmazása és a logika, vagy kizárólag a filozófiai szempontok. logika. Képesek önálló tudományos kutatást végezni és eredményeit nemzetközi szinten közzétenni, és nyitottak az interdiszciplináris együttműködésre. Ph.D. a diplomások képzése a felsorolt tudományterületekre szakosodott intézményekben végzett kutatási és felsőfokú oktatási szakmák számára.

PhD a Computer Science-ben - vizuális számítástechnika és számítógépes játékok

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományterületen felmerülő kutatási problémák megoldására felkészült diplomások oktatása áll.

PhD a biomechanikában

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A biomechanika egy tudományterület interdiszciplináris területe, amely az anatómia és a biokémia ismeretei alapján foglalkozik az élő rendszerek mechanikai szerkezetével és mechanikai viselkedésével és kölcsönös mechanikai kölcsönhatásaikkal. A feladatmegoldás biofizikai és mérnöki módszertani megközelítését nagy mértékben támogatja a biológiai természet ismerete. A kutatás különböző szintű megkülönböztetéssel történik, a mikromechanikától (sejtszint) az élő makro-rendszerekig (pl. Humán biomechanika). A biomechanikai alkalmazások a tudomány és a szakmai tevékenységek számos területén találkozhatnak.

PhD a térképészetben, geoinformatikában és távérzékelésben

Charles University Faculty of Science
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 3 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A térképészet, a geoinformatika és a távérzékelés külön tudományterületek, amelyek a lokalizációs karakterek, a kommunikáció-információs és a felismerési modellek egész osztályának létrehozásában vesznek részt. A tudományos ág általános térképészetet, elméleti kartográfiát, térképészeti történetet, kartográfiai informatikát és modellezést, térképeket és atlaszokat, térképészeti technológiákat, földrajzi információs rendszereket és távérzékelést (RS).

PhD a történelmi és szisztematikus teológiában

Charles University Protestant Theological Faculty
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A történeti és szisztematikus teológia területén folytatott doktori tanulmányok célja, hogy a hallgatók a szokásos módon fejlesszék a fejlett tanulmányokat, hogy elméletileg gondolkodjanak és elmélyítsék a teológiai hagyományokra vonatkozó ismereteiket egy szakértőnk történelmi és szisztematikus dimenzióiban. szint. A diákok megtanulják kritikusan elemezni és mérlegelni a saját területükön szerzett ismereteket és módszereket, és értelmezni őket mind sajátos kontextusukban, mind a kortárs tudományos tudás interdiszciplináris beállításaiban. Disszertációjuk tárgyától függően tanulmányaik a történelmi vagy szisztematikus teológia egy speciális szakterületére összpontosítanak (például az egyháztörténet, a dogma története, a szisztematikus teológia vagy a dogmatika), ugyanakkor megtartják a a teológia minden ágát érintő megfelelő látószög és interdiszciplináris orientáció.

PhD politológia

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Campus Nappali 4 - 8 év October 2019 Csehország Prague

A tanulmányi program elsősorban kijelölt hallgatókat a mesterképzésre Political Science, vagy bármely más társadalomtudományok területén, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat a politológia, összpontosítva a kérdés a demokratikus és nem demokratikus kormányzati formák, változások a politikai rendszerek,

PhD a speciális oktatásban

Charles University Faculty of Education
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év October 2019 Csehország Prague + 1 további

A doktori képzés végzője a speciális oktatásban elméleti ismeretekkel és kutatási készségekkel rendelkezik a speciális oktatás területén. A diplomás kész a tudományos kutatás területén dolgozni, és részt vesz az egyetemi hallgatók oktatásában.