PHDSTUDIES.HU

Design tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 in Camerino Olaszországban

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Általánosságban elmondható, hogy a design képzés során a hallgatók több olyan készséget is elsajátíthatnak, melyeknek hála a köz- és magánszférában egyaránt nagyra értékelt egyedi termékeket hozhatnak létre és releváns megoldásokat kínálhatnak. A design szakemberek kreativitásuk, innovatív gondolkodásuk, analitikai képességeik és problémamegoldó stratégiáik bevetésével képesek alkotni a legkülönbözőbb körülmények között.  

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Camerino tiszteletben tartja a gazdag történelmi és kulturális hátterét. A University of Camerino egy megkülönböztetett helye a felsőoktatásban, amely számtalan lehetőséget kínál a tanulás az építészet, jogtudomány, orvostudomány, a tudomány és a technológia.

Kérj Információt Design tanulmányok Doktori Képzések in Camerino Olaszországban 2019

1 Találatok Design tanulmányok, Camerino Filter

Ph.D. az építészetben, tervezés, tervezés

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Nappali 3 év November 2019 Olaszország Camerino

Terület: Építészet, tervezés, tervezés