Filter
PhD
Portugália

Design tanulmányok Doktori Képzések Összevetése Portugáliában 2019

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

A design területe rendkívül széles körre kiterjed, ezáltal számos különféle karrierlehetőséget kínál a hallgatóknak. A design ágazatban dolgozó szakemberek kreatív és problémamegoldó képességeiket használva keresik a megoldásokat a fogyasztói, üzleti és intézményi igények kielégítésére az köz- és a magánszféra területén egyaránt.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

A Legjobb Design tanulmányok PhD Képzések Portugáliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Design tanulmányok, Portugália

Diplomák
Helyszín
Portugália
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IADE

A Design Ph.D. lényegében a disszertáció felé orientálódik, melyeket a diákok az első naptól kezdve dolgoznak. Azt is Doktori alapja, hogy megértsék, mit jelent Designer, ... [+]

Leírás

A Design Ph.D. lényegében a disszertáció felé orientálódik, melyeket a diákok az első naptól kezdve dolgoznak. Azt is Doktori alapja, hogy megértsék, mit jelent Designer, és mi Designing.

Az IADE -nál a diákoknak lehetőségük van arra, hogy professzionális tervezőkkel tanulmányozzák és megtervezzék a formatervezést, és egy elismert Design Research Unit (UNIDCOM / IADE részévé IADE .

Ez a Ph.D. egy kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkező kabinet vezet, és olyan környezetet teremt, amely elősegíti a professzor és a hallgató közötti erős kötődés kialakulását, ami kulcsfontosságú a doktori értekezés kidolgozásához és felügyeletéhez.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
3 év
Campus
Bővebben magyarul