Filter
PhD
Portugália Lisbon

Design tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 in Lisbon Portugáliában

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Általánosságban elmondható, hogy a design képzés során a hallgatók több olyan készséget is elsajátíthatnak, melyeknek hála a köz- és magánszférában egyaránt nagyra értékelt egyedi termékeket hozhatnak létre és releváns megoldásokat kínálhatnak. A design szakemberek kreativitásuk, innovatív gondolkodásuk, analitikai képességeik és problémamegoldó stratégiáik bevetésével képesek alkotni a legkülönbözőbb körülmények között.  

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

Lisszabon Portugália 's főváros, és a lakosság több mint 500.000 fő hivatalaiban. Az Európai Unió lisszaboni jön 11 népességét tekintve és az egyik legrégebbi város a földön. Jelenleg 3 vezető egyetemek Lisszabonban nevezetesen, Lisszaboni Egyetem, Lisszaboni Műszaki Egyetem és a New Lisbon Egyetemen.

Kérj Információt Design tanulmányok PhD-k in Lisbon Portugáliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Design tanulmányok, Lisbon

Diplomák
Helyszín
Portugália
Lisbon
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IADE

A Design Ph.D. lényegében a disszertáció felé orientálódik, melyeket a diákok az első naptól kezdve dolgoznak. Azt is Doktori alapja, hogy megértsék, mit jelent Designer, ... [+]

Leírás

A Design Ph.D. lényegében a disszertáció felé orientálódik, melyeket a diákok az első naptól kezdve dolgoznak. Azt is Doktori alapja, hogy megértsék, mit jelent Designer, és mi Designing.

Az IADE -nál a diákoknak lehetőségük van arra, hogy professzionális tervezőkkel tanulmányozzák és megtervezzék a formatervezést, és egy elismert Design Research Unit (UNIDCOM / IADE részévé IADE .

Ez a Ph.D. egy kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkező kabinet vezet, és olyan környezetet teremt, amely elősegíti a professzor és a hallgató közötti erős kötődés kialakulását, ami kulcsfontosságú a doktori értekezés kidolgozásához és felügyeletéhez.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
3 év
Campus
Bővebben magyarul