close

Szűrők

Lásd a találatokat

Digitális média PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora (PhD) a fejlett tanulás és kutatás eredménye. Az érdeklődési terület alapszintje bármilyen program előfeltétele. Mi a PhD a digitális médiában? A médiakutatásban és elméletben alapító tanfolyamokat a legtöbb PhD hallgató vesz részt. A tudósok a tervezés, a technológia és a kultúra különböző területein dolgoznak. Néhány program a média vagy… Tovább

A filozófia doktora (PhD) a fejlett tanulás és kutatás eredménye. Az érdeklődési terület alapszintje bármilyen program előfeltétele.

Mi a PhD a digitális médiában? A médiakutatásban és elméletben alapító tanfolyamokat a legtöbb PhD hallgató vesz részt. A tudósok a tervezés, a technológia és a kultúra különböző területein dolgoznak. Néhány program a média vagy a technológia történetét is igényli a terhelés részeként. A felügyelői beszélgetés során a diákok választani tudják érdeklődésüket, disszertációjukat vagy tézisüket. Ezenkívül egyes diákok kötelesek kisebbségi és / vagy portfóliójukat dolgozni a disszertáción vagy téziseken felül. Jellemző, hogy a programok 3-4 év alatt teljesítenek, akár otthon, akár külföldön, és a legtöbbet igénybe veszik az egyetemeken.

A jelenlegi technológiai függőséggel a digitális média készségek sok iparágban és életmódon átnyúlnak a közösségi médiától a weboldal tervezésig. A kritikus és kreatív gondolkodás olyan készségek, amelyek az átmenet a munka, a kutatás és az oktatás kívül esnek, valamint a diplomások személyes életébe és közösségeibe.

A PhD és a különböző programok megszerzésével járó változó költségek miatt a végső döntés meghozatala előtt kutatást kell végezni. Szintén jó kérni a befogadási irodákat a pénzügyi támogatásokról.

A posztdoktori karrierlehetőségek gyakran megtalálhatók a posztszekunder oktatásban. Azonban sok diák a médiakategóriákon kívül is foglalkozik az egyetemeken kívüli foglalkoztatással. A munkakörök közé tartoznak a médiatartalom-létrehozó, a digitális szakemberek, az új média mesélők, a mobil újságírók, a közösségi média-menedzserek és a transmedia szakemberek. A foglalkoztatás számos iparágban megtalálható, beleértve a távközlést, a rádiós és televíziós szolgáltatásokat, a reklámokat, a PR-t, a grafikai tervezést, az asztali kiadványt, az önkormányzatokat, a fotót, a felsőoktatást stb.

A PhD programokat nemzetközileg, valamint helyi, on-line és on-campus kínálják. A folytatáshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
University of California Santa Cruz Division of the Arts
Santa Cruz, Amerikai Egyesült Államok

A Ph.D. A Film és Digitális Média program megkérdőjelezi a kreatív és kritikus gyakorlat hagyományosan kialakított határait. A program lehetővé teszi a kreatív gyakorlat és az ... +

A Ph.D. A Film és Digitális Média program megkérdőjelezi a kreatív és kritikus gyakorlat hagyományosan kialakított határait. A program lehetővé teszi a kreatív gyakorlat és az elméleti ismeretek, mint a szellemi munka kapcsolódó formái közötti potenciális párbeszédet. -
PhD
Angol
szept. 2021
Campus