Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Digitális Technológia PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb fokú kínált egy egyetemen. Ezek a programok több évet vesz igénybe, hogy kiegészítsék és bevonják a független kutatásokat, amelyek elősegítik a diszciplínás diszkurzus állapotát. A diplomások gyakran képzettek vagy kutatók vagy szakemberekként dolgoznak.

Mi az a PhD az oktatási technológiában? Az ilyen végzettséggel rendelkező diákok elvégezhetik az adott technológiák tanulmányozását és kvantitatív és minőségi értékelést végezhetnek. Az oktatási technológiák szakértői megvizsgálhatják az oktatásban alkalmazott technológiai hatásokat annak meghatározása érdekében, hogy mely eszközök segítik a tanulást. A diplomásoknak meg kell ismerkedniük a legújabb innovációkkal és hajlandóak kísérletezni az osztályteremben.

Az e területen dolgozó doktori hallgatók az oktatásról és a technológiáról betekintést nyernek. Azt is megtudják az új hardver és szoftver. Ez a tanulmányi terület általában elősegíti a digitális műveltséget, illetve az új technológiák értelmes felhasználását a személyes és szakmai fejlődéshez.

Az ilyen szintű tanulmányok költségei jelentősek lehetnek, mivel ezek a programok rendszerint három-hat éves teljes munkaidős tanulmányt, kutatást és írást követelnek meg. A támogatások vagy ösztöndíjak hozzájárulhatnak a részvételi költség ellensúlyozásához. Egyes programok a kiemelkedő hallgatók számára külön finanszírozást tartalmaznak.

Az oktatási technológiák fejlett kutatása nagy a kereslet a szakmai világban. Az egyetemeknek technológiai ismeretekkel rendelkező professzorokra és előadókra van szükségük a tantárgy tanításához. A diplomások is az iskolai rendszerek vagy más oktatási vagy kulturális intézmények technológiai tanácsadóként kereshetnek munkát. Számos technológiai vállalat olyan pályázókat keres pályázókkal, akik elősegítik az oktatást, ösztönözve az iskolai rendszereket és az egyetemi szervezeti egységeket új webes eszközök vagy szoftverek elfogadására.

Egyre több iskola kínál az PhD-t az oktatási technológiákban, és ezek a programok különböző karokat és kutatási projekteket kínálnak. Az Ön által választott iskola befolyásolni fogja az Ön által használt technológiákat és a rendelkezésre álló karokat a kutatás irányításához. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Digitális Technológia

Nipissing University

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diáko ... [+]

PhD képzés (Oktatási Sustainability)

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a különböző területeken, mint az oktatás, az egészségügy, a szociális munka, a társadalmi igazságosság és közigazgatási vezetés, a fenntartható oktatási gyakorlat a 21. században.

Fenntartható gyakorlatot értjük végzett kutatás, tanítás és tanulás a tudományágak, kultúrák és nemzetiségek felvállalása és a globális jövőkép az oktatás, amely fejleszti az önismeret, és annak megértése, hogy az Én viszonya az, hogy az emberek, a természet és a kialakított környezet alapvető az egyre tanult ember. Oktatási fenntarthatóság azt jelenti, hogy a program keretében a diákok és oktatók lesz kérdéseket feltenni, amelyek figyelembe veszik a társadalmi környezetet, amelyben élünk, és úgy vélik, a módszereket, amelyek a világ összefügg egymással. A cél az, hogy létrejöjjön kapacitás igényeinek kielégítésére a jelen és a jövő tudósok és szakemberek különböző társadalomtudományi területeken, aki el fogja hagyni a programot készített, hogy túllépjünk a status quo a 20. században bevett gyakorlat, hogy valódi és virtuális oktatási környezet, ahol az aktív tanulást és több szempontból alapozzák meg az egyéni és intézményi szinten. A fokozat célja a pedagógusok az iskolarendszeren belüli, valamint a szakma általában aki elköteleződni állampolgárok is, akik kritikusan gondolkodni, és hajlandó elfogadni az egyéni felelősséget a jólétet a társadalom.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul