PHDSTUDIES

5 Digitális Technológia PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb fokú kínált egy egyetemen. Ezek a programok több évet vesz igénybe, hogy kiegészítsék és bevonják a független kutatásokat, amelyek elősegítik a diszciplínás diszkurzus állapotát. A diplomások gyakran képzettek vagy kutatók vagy szakemberekként dolgoznak.

Mi az a PhD az oktatási technológiában? Az ilyen végzettséggel rendelkező diákok elvégezhetik az adott technológiák tanulmányozását és kvantitatív és minőségi értékelést végezhetnek. Az oktatási technológiák szakértői megvizsgálhatják az oktatásban alkalmazott technológiai hatásokat annak meghatározása érdekében, hogy mely eszközök segítik a tanulást. A diplomásoknak meg kell ismerkedniük a legújabb innovációkkal és hajlandóak kísérletezni az osztályteremben.

Az e területen dolgozó doktori hallgatók az oktatásról és a technológiáról betekintést nyernek. Azt is megtudják az új hardver és szoftver. Ez a tanulmányi terület általában elősegíti a digitális műveltséget, illetve az új technológiák értelmes felhasználását a személyes és szakmai fejlődéshez.

Az ilyen szintű tanulmányok költségei jelentősek lehetnek, mivel ezek a programok rendszerint három-hat éves teljes munkaidős tanulmányt, kutatást és írást követelnek meg. A támogatások vagy ösztöndíjak hozzájárulhatnak a részvételi költség ellensúlyozásához. Egyes programok a kiemelkedő hallgatók számára külön finanszírozást tartalmaznak.

Az oktatási technológiák fejlett kutatása nagy a kereslet a szakmai világban. Az egyetemeknek technológiai ismeretekkel rendelkező professzorokra és előadókra van szükségük a tantárgy tanításához. A diplomások is az iskolai rendszerek vagy más oktatási vagy kulturális intézmények technológiai tanácsadóként kereshetnek munkát. Számos technológiai vállalat olyan pályázókat keres pályázókkal, akik elősegítik az oktatást, ösztönözve az iskolai rendszereket és az egyetemi szervezeti egységeket új webes eszközök vagy szoftverek elfogadására.

Egyre több iskola kínál az PhD-t az oktatási technológiákban, és ezek a programok különböző karokat és kutatási projekteket kínálnak. Az Ön által választott iskola befolyásolni fogja az Ön által használt technológiákat és a rendelkezésre álló karokat a kutatás irányításához. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

5 Találatok Digitális Technológia Filter

Ed. D Vidéki oktatás, tanítás és tanulás

University of West Alabama Online
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

Keresse meg felsőfokú diplomáját, hogy a vidéki iskolarendszerben tanulókat a legjobban szolgálja a Nyugat-Alabamai Egyetem vidékoktatási doktorán keresztül. Az első ilyen jel ...

Tovább

PhD a Computer Science-ben - vizuális számítástechnika és számítógépes játékok

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományterülete ...

Tovább

Oktatási filozófia doktora

Florida Christian University
PhD
<
Nappali
Portuguese (Brazil)
Campus

Az oktatásban részesülők doktori fokozata olyan képességekkel és ismeretekkel van ellátva, amelyek a mai iskolákban és tantermekben jelentős változásokat hozhatnak. A program ...

Tovább

PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

University College of Southeast Norway
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

Tovább

PhD képzés (a hangsúly az oktatási fenntarthatóság)

Nipissing University
PhD
<
Nappali
Angol
Campus

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a ...

Tovább