PHDSTUDIES

4 Divat PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy (PhD) a legmagasabb szintű oktatás tudod elérni. Ez a szak lehet kitölteni körülbelül 2-4 év. A diákok is szerzett főiskolai és egyetemi diploma előtt kezdik meg a doktori fokozatot, bár egyes iskolák kínálnak programokat keresni a mester és doktori egyidejűleg.

Mi a PhD divat? A doktori képzés, a divat diákok megismerhetik a ruházati tervezés, textil, fogyasztói marketing, és a gazdaság érdekében, hogy felkészítse őket a karrier a divat világában. Diákok is tanulmányozza a tanítás szempontjai divat annak érdekében, hogy felkészüljenek a karrier, mint a tanár vagy az oktató. Sok intézmények igénylik a dolgozat kell kitölteni odaítélése előtt az ilyen mértékű.

Hasznos lehet keresni a doktori fokozatot a divat, mint a diákok kapnak gyakorlati oktatás tapasztalt oktatók, szert alapvető készségek és ismeretek az irányított gyakorlás és tanulás, és a végzős versenyelőnyt. Azt is vezethet, hogy magasabb jövedelem egy életen át, és egy hatalmas mennyiségű karrier és a személyes fejlődés.

Az ára megszerezte a PhD Divat igen eltérőek lehetnek az egyes diák, iskola, és a program. Annak érdekében, hogy az egyének kell készíteni a költsége az oktatás, a diákok arra ösztönzik, hogy beszéljen közvetlenül a leendő iskolák és kérjen aktuális költségre vonatkozó információt a tandíj és az egyéb lehetséges díjat.

Azok, akik végzős doktori Divat megtalálja pályára merchandising rendezők nagy áruházak és divatmárkák, mint a cégvezetők a ruházati vállalatok, illetve a rendezők merchandising és textilipari cégek.Diplomások egy PhD divat is visszatérhet az egyetemek és csatlakozzon a kar nagyobb tanulási intézmények, oktatási osztályok divat, és a marketing.

Ha szeretné, hogy további karrierjét és az oktatás, meg lehet kezdeni a keresőképesség a doktori fokozat divat ma. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

4 Találatok Divat Filter

Ph.D. a textiliparban

Technical University of Liberec
PhD
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
Angol
Campus

A Ph.D. hallgatók program mélyreható ismeretekkel rendelkezik a specializációjukban, amely kreatív és tudományos munkát tesz lehetővé. Kommunikációs készségeket fejlesztenek k ...

Tovább

PG - Kutatási kommunikáció tervezése és kézművesség (beleértve a textilt és kerámiát)

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ...

Tovább

Dalian Polytechnic University
PhD
<
Nappali
<
3 év
Kínai
Campus

Kínai kormány ösztöndíj: szerint "intézkedések a kínai kormány ösztöndíj állapot" Dalian Önkormányzat ösztöndíja: 15,000RMB / év DPU másodosztályú Ösztöndíj: 2,000RMB / év DPU ...

Tovább

PG - Kutatási divat

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ...

Tovább