PHDSTUDIES

Divattervezés PhD Képzés Összevetése

Ph.D. egy posztgraduális diploma, amely nagymértékben összpontosít egy tanulmányi területen. A "Doktor" címet a diákok kapják, akik befejezik a szükséges diplomát.

Mi az a Ph.D. a divattervezésben? Ezzel a diplomával dolgozva a diákok gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a divat művészi oldalán. A diákok megtanulják, hogyan tervezzenek gyorsan ruhát és kiegészítőket, miközben felfedezik az ötleteik értékesítését. Néhány tanfolyam tartalmazhat divattervezést, anyagokat és technológiákat, rajzot és marketinget. Ez a tanulmányi terület sok projektet és marketing projektet érintő csapatmunka és együttműködés. Divattervezők számára elérhető szakmai gyakorlatok állnak rendelkezésre, amelyek segíthetnek a diákoknak az eredeti tézisek készítésében és írásában.

A divattervezés ezen területén a közösen megismert készségek közé tartozik a projektmenedzsment, a szervezet és a kivételes kommunikáció. Ezek előnyösek lehetnek az egyén karrierje számára, de előnyt jelenthetnek szociális és otthoni életükben is.

Divattervezés népszerű pályafutás és Ph.D. általában legalább hároméves iskolázást és független kutatást igényel. Lépjen kapcsolatba a választott iskolával, hogy megtudja a diploma részleteit és a kötelező tanfolyamok költségeit.

Ph.D. a divattervezésben, az álmodik pályafutása közelebb lehet, mint gondolná. A divattervezési karrierek, mint például az új divatvonalak kialakítása vagy a textil-minták megtervezése, kreatív módon használják a divatismereteket és a kreatív készségeket. A ruhatervező, a női ruházati tervező vagy a vázlatművész közös munkák lehetnek ebben a tanulmányi területen. Számos tervező önfoglalkoztató, de sokan alkalmazhatóak egy kiskereskedő alatt vagy egy nagy divatház részeként. A divatvezető vagy a divatfotó más munkák, amelyek ebből a mértékből származhatnak.

Mivel az online osztályok nagyobb szabadságot biztosítanak a szorgalmas diákoknak, sok intézmény a világon kínál ilyen típusú tanulást. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Divattervezés Filter

PG - Kutatási divat

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ...

Tovább