PHDSTUDIES

2 Egészségügyi menedzsment PhD Képzés Összevetése

Egy hallgató beléphet egy doktori programba BS, BA vagy MA befejezése után. A PhD az egyik legmagasabb fokozat, és a hallgatóknak be kell fejezni egy független kutatási projektet, amely hozzájárul valami eredeti és jelentős az emberi tudás.

Mi a PhD a Heath Care Management-ben? Azok a hallgatók, akik ezt a diplomát folytatják, megtanulják a betegellátás és az egészségügyi ágazat üzleti összetevőinek mindkét aspektusát. Számos olyan területen lehet szakosodni, mint például a közegészségügy, amely a közegészségügyi problémák megoldására összpontosít. A társadalom- és viselkedés-egészségügyi tudományok azzal foglalkoznak, hogy az emberi viselkedés és a társadalmi tényezők hogyan hatnak a közegészségre. Az egyéb szakterületek inkább az egészségügyi ellátás gazdasági szempontjaira összpontosítanak.

Az egészséggondozással foglalkozó PhD-hez szükséges kutatások lehetővé teszik a diákok számára, hogy minden karrier során hasznosak legyenek a problémamegoldó készségek. Azt is megtanulják, hogy optimalizálják az egészségügyi intézményeket, ami értékes bérbeadóként teszi őket. A hallgatók gyakorlati vezetői és vezetői képességek vezethetnek magasabb fizetésekhez.

A PhD elérésének költsége attól függ, hogy hány évig vesz részt a hallgató a befejezése és az egyetem oktatásának résztvevői között. Egyes iskolák segítséget nyújthatnak a hallgatóknak azáltal, hogy ösztöndíjakat nyújtanak, tanítanak pozíciókat és támogatásokat.

A PhD az Egészségügyi Menedzsment, a diákok pozícionálják, hogy a rendszergazdák az üzleti vállalkozások és szervezetek az egészségügyi rendszerben. Egészségügyi információkezelőként szolgálhatnak orvosi nyilvántartásokkal, vagy klinikai menedzserként kezelhetik a kórházi osztályok költségvetését. A kórházi adminisztrátorok felügyelik az egészségügyi ellátásokat, és gondoskodnak arról, hogy a protokollokat az orvosi ellátás területén kövessék. A diákok ápolási otthoni vezetőként is dolgozhatnak, ügyelve a pénzügyek, a felvételek és a menedzsment számára.

Egyet tanulhat PhD-vel a Heath Care Management-ben az egyetemeken szerte a világon. Ha a helyi egyetemek nem kínálnak programokat, akkor az online programok egy lehetőség. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

 

2 Találatok Egészségügyi menedzsment Filter

Nemzetközi PhD A menedzsment - innováció, a fenntarthatóság és az egészségügyi

Scuola Superiore Sant'Anna
Olaszország, Pisa + 1 Több
PhD
Október 2020
<
Nappali
<
3 év
18 May 2015
Angol
Campus

A Nemzetközi Ph.D. Menedzsment két részre van osztva különböző tantervek: "Az innováció, a fenntarthatóság és egészségügy" és a "változás és komplexitás kezelése". ...

Tovább

FILOZÓFIA DOKTORA

Bond University
Ausztrália, Robina
PhD
Január 2020
<
Nappali
<
208 hetek
Angol
Campus

A Doctor of Philosophy biztosít a kutatási szakértelem, valamint átváltható szaktudás, elkészíti Önnek a tanulmányi és végrehajtó pályára az egyetemek, a kutatás és az ipar. ...

Tovább