PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktori Képzések in Dubai Egyesült Arab Emírségekben 2019

A több oktatási intézmény kínál posztgraduális programokat a nemzetközi diákok egyre Dubaiban. Egyetemek Dubai létre partnerségek kiemelkedő nyugati egyetemeken, jelentősen bővülő lehetőségek a nemzetközi diákoknak, hogy egy PhD Dubaiban vonzó helyszín az oktatás. Ezen kívül, Dubai nőtt gyorsan egy nemzetközi város és a gazdasági és pénzügyi központja a globális gazdaság. Azok folytat PhD Dubaiban élvezni fogja az izgalmas várost, és mindaz, amit nyújtani tud.

PhD Dubaiban követelmények eltérőek attól függően, hogy az egyetem és az egyedi programokat. Általában, hogy elnyerte a PhD Dubaiban jelentkezőknek ki kell töltenie a kutatás és megvédeni egy értekezés vagy disszertáció, amely hozzájárul a jelölt tanulmányi. Ez rendszerint minimum 4 év alatt fejezik be, de néha hosszabb.

Ha keres egy kulturálisan, szellemileg, érdekes és stimuláló környezet tovább a képzés, akkor azt szeretné, hogy a PhD Dubaiban. Tekintse át az alábbi lehetőségek közül!

Találat Filter

Phd

University of Dubai
Campus Nappali 4 hetek Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Végére a doktori program, a jelölt várhatóan eleget tettek a következő tanulási célok: Develop kulcs úttörő kutatási kérdések, hogy lehet vizsgálni empirikusan, hogy az innovatív és kreatív megoldásokat konkrét problémákra; Fedezze fel a speciális elméleti ismeretek fejlesztése kutatási készségek eredeti kutatást; Integrálja a fejlett tudás a vezetői és szervezeti összefüggések és szerepek; Készülj fel a tanítási kötelezettség a felsőoktatásban (azok számára, akik azt várják, hogy belépjen a tanári szakma)

Kutatási projektek a posztgraduális hallgatók számára

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campus Nappali 9 - 12 hónap Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi Dubai + 1 további

Kutatási projektek a posztgraduális hallgatók meglátogatásához PI számos szponzorált kutatási projektet végzett doktori (PhD és magas szintű) hallgatók számára. Egy posztgraduális hallgatónak több hónapot kell töltenie a PI-ben, egy PI tanszék felügyelete alatt.

PhD matematika és számítástechnika

Heriot-Watt University Dubai
Campus Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Matematikai és Számítástechnikai Iskola örömmel kínálja a számítástudományi doktori képzést a Dubai egyetemista hallgatóinak kutatásával.

PhD hallgatók és nyelvek

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Társadalomtudományi Doktori Iskola egyedülálló lehetőséget kínál a régió hallgatói számára az iszlám és az arab világhoz, valamint globálisan releváns kérdések kutatásához.

PhD mérnöki és fizikai tudományok

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Műszaki és Fizikai Tudományok Iskolája nagyon nagy értéket képvisel, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kutatást végezzenek a PhD (Doctor of Philosophy) diplomával, és örömmel bővíteni ezt a lehetőséget a Dubai Campus diákjainak.

PhD az energia, a földtudomány, az infrastruktúra és a társadalom

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

Az Energiaügyi, Földtudományi, Infrastrukturális és Társadalomtudományi Iskola alapvetően erős kutatási kultúrával rendelkezik a kutató diákokkal, akik igen értékes hozzájárulást nyújtanak az iskola általános kutatási profiljához.