PHDSTUDIES.HU

A Legjobb 9 PhD Diploma Keresése Egyesült Arab Emírségekben 2019

Az Egyesült Arab Emírségek folyamatosan javítja, és egyre nagyobb a felsőoktatási intézmények. Az Egyesült Arab Emírségek egyik epicentruma a Közel-Keleten, vonzza az embereket, hogy a remek egyetem a régió, valamint a globálisan. Kezdve tudományos kreatív, sok PhD Egyesült Arab Emírségek programok azok számára, akik a fejlett kutatás és az oktatás egy egzotikus és dinamikus helyét.

A jelölt egy PhD Egyesült Arab Emírségek fok, a diákok tapasztalatai kihívást jelentő tananyag state-of-the-art berendezések. Diákok kell választani egy speciális téma érdekes, ahol közvetlen az eredeti kutatási és teljes doktori disszertációját annak érdekében, hogy elnyerte a PhD Egyesült Arab Emírségek mértékben. Általában a diákok befejezni a PhD Egyesült Arab Emírségek mértéke körülbelül négy év, attól függően, hogy a mező és a diák. Közös tanulmányi területen a PhD közé tartozik a tudományok, a technológia, a mérnöki, a biotechnológia, és a közgazdaságtan.

Tekintse át a PhD Egyesült Arab Emírségek programok alatt, és keresse meg a programot, amely tökéletes az Ön számára!

Találat Filter

PhD mérnök - Mérnöki rendszerek menedzsment (PhD ESM)

American University of Sharjah
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Sharjah

A PhD in Engineering - Engineering Systems Management (PhD ESM) segít előállítani a következő generációs vezető tudósok és iparági szakértők különböző területein ESM.

Phd

University of Dubai
Campus Nappali 4 hetek Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Végére a doktori program, a jelölt várhatóan eleget tettek a következő tanulási célok: Develop kulcs úttörő kutatási kérdések, hogy lehet vizsgálni empirikusan, hogy az innovatív és kreatív megoldásokat konkrét problémákra; Fedezze fel a speciális elméleti ismeretek fejlesztése kutatási készségek eredeti kutatást; Integrálja a fejlett tudás a vezetői és szervezeti összefüggések és szerepek; Készülj fel a tanítási kötelezettség a felsőoktatásban (azok számára, akik azt várják, hogy belépjen a tanári szakma)

Kutatási projektek a posztgraduális hallgatók számára

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campus Nappali 9 - 12 hónap Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi Dubai + 1 további

Kutatási projektek a posztgraduális hallgatók meglátogatásához PI számos szponzorált kutatási projektet végzett doktori (PhD és magas szintű) hallgatók számára. Egy posztgraduális hallgatónak több hónapot kell töltenie a PI-ben, egy PI tanszék felügyelete alatt.

PhD matematika és számítástechnika

Heriot-Watt University Dubai
Campus Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Matematikai és Számítástechnikai Iskola örömmel kínálja a számítástudományi doktori képzést a Dubai egyetemista hallgatóinak kutatásával.

PhD hallgatók és nyelvek

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Társadalomtudományi Doktori Iskola egyedülálló lehetőséget kínál a régió hallgatói számára az iszlám és az arab világhoz, valamint globálisan releváns kérdések kutatásához.

PhD mérnöki és fizikai tudományok

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

A Műszaki és Fizikai Tudományok Iskolája nagyon nagy értéket képvisel, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kutatást végezzenek a PhD (Doctor of Philosophy) diplomával, és örömmel bővíteni ezt a lehetőséget a Dubai Campus diákjainak.

PhD az energia, a földtudomány, az infrastruktúra és a társadalom

Heriot-Watt University Dubai
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Academic City

Az Energiaügyi, Földtudományi, Infrastrukturális és Társadalomtudományi Iskola alapvetően erős kutatási kultúrával rendelkezik a kutató diákokkal, akik igen értékes hozzájárulást nyújtanak az iskola általános kutatási profiljához.

Filozófia doktora kőolaj-földtudományban

Khalifa University of Science and Technology
Campus 4 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi

A PhD in Petroleum Geosciences program ösztönzi a kutatást és fejlesztést, hogy elősegítse az innovatív megoldásokat a kihívásokra a tudomány, a technológia és a mérnöki fejlesztése a következő generációs akadémiai vezetők számára, hogy vezessenek tudásalapú gazdaságot az Egyesült Arab Emírségekben, és előmozdítsák az Egyesült Arab Emírségek technológiai a regionális olaj- és gáziparban.

Doktora a filozófia mérnöki

Khalifa University of Science and Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 6 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi + 1 további

A doktori fokozat a mérnöki (Ph.D. in Engineering) diplomát kapja a jelöltek, akik sikeresen befejezik a tanított kurzusok és kutatási komponensek a program. A hallgatók kötelesek befejezni egy programot a fejlett tanfolyamok a mérnöki.