Engineering PhD Képzés Kanadában

Engineering Doktori Diplomák Összevetése Kanadában 2018/2019

Engineering

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Csak akkor lesz abban a helyzetben, hogy megoldja a fejlett műszaki problémák, ha PhD képzés tervezés. El kell ismerni, mint a doktorandusz, meg kell tartani a mester fokozatot a mérnöki vagy a kapcsolódó téma, és adja át a teljes felvételi vizsga.

Kanadaiak nagy hangsúlyt a tanulás, és kifejlesztettek egy első osztályú oktatási rendszer magas színvonalú. Nem csak Kanada a biztonságos, tiszta környezetet, de már következetesen rangsorolva, mint egyike a világ legjobb helyen élni a minőség az élet az ENSZ.

A Legjobb Engineering PhD Képzések Kanadában 2018/2019

Mutass többet

Mérnöki doktori képzés (PhD)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design
Campus Nappali 3 - 5 év September 2019 Kanada Ottawa

Carleton kínál kiváló doktori programokat, figyelemre méltó kutatási lehetőségek, érdekes szakmai és együttműködés a támogató személyzet és a tanárok. [+]

Carleton kínál kiváló doktori programokat, figyelemre méltó kutatási lehetőségek, érdekes szakmai és együttműködés a támogató személyzet és a tanárok. A mérnöki és tervezési posztgraduális programok kiváló kutatás és a gyakorlati alkalmazások kapcsolódnak az érdeklődési köre. Számos a programok együttműködési a University of Ottawa keresztül Ottawa-Carleton közös intézmények. (Attól függően, hogy kivel szeretné, hogy mint a témavezető, akkor lehet alkalmazni, akár a Carleton University, illetve a University of Ottawa).

PhD PROGRAMOK LIST:

Mechanikai és Aerospace Engineering

Ez a program egy az Ottawa-Carleton Intézet Gépészeti és Aerospace Engineering, amely egyesíti a kutatási erősségeit és forrásait, valamint a Carleton University of Ottawa. Kínálunk két PhD program ezen a területen: a Doctor of Philosophy Aerospace Engineering és a Doctor of Philosophy Mechanical Engineering.... [-]