PHDSTUDIES.HU

3 Environmental Study PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozat olyan felsőoktatási fokozat, amelyet egy olyan személynek ítélnek oda, aki az eredeti kutatáson alapuló tézisét egy kiválasztott szakterületen nyújtotta be. A PhD a filozófia doktora, és a diákokat felkészíti egy szakterületre.

Mi a PhD a környezetvédelmi tanulmány? Ez a program célja, hogy megtanítsa az egyéneknek a bolygó rendszerei, a társadalmi-gazdasági rendszer és az ökoszisztéma közötti komplex kölcsönhatásokat. Annak érdekében, hogy a diákok jobban megismerhessék, hogy ezek a tényezők hogyan hatnak egymásra, a tanfolyamok középpontjában a természeti szolgáltatások, az egészség és a környezet kapcsolatai, valamint a társadalmi-gazdasági fejlődés állhat. Az egyének megismerhetik, hogyan lehet fenntarthatóvá tenni a társadalmi, gazdasági és kulturális fejlődést, a társadalmilag sürgető kérdéseket és a környezetet érintő törvényeket.

Azok a személyek, akik ebben a programban végzettek, jobban betekintést nyernek az interdiszciplináris problémákba, amelyek mind a környezetet, mind a gazdaságot pusztítják. Sokan képesek megoldani a komplex kérdéseket, valamint a tudományos módszerek felhasználásával megalapozott következtetések levonására. Mindezek a készségek segíthetnek nekik a munkában és az életben.

A PhD költsége változik, és számos tényezőtől függ. A program helyzete és időtartama két olyan tényező, amelyek befolyásolhatják a teljes oktatási költségeket.

Azok a magánszemélyek, akik a PhD-t a Környezetvédelmi Tanulmányban végzik, sok izgalmas pályát tudnak folytatni. Számos iparágra van szükség ennek a szakirányú hallgatónak, és az egyén sikeres lehet az akadémia, a kutatás és fejlesztés, a kormány, az üzleti élet és a közigazgatás területén. Egyes munkakörök közé tartoznak a professzor, a közigazgatás, a tanácsadó, a tervezési és fejlesztési szakemberek és a fenntarthatósági hatásvizsgálók.

Egyre több iskola olyan programokkal foglalkozik, amelyek környezettudatos tanulmányokat folytatnak, sok online programot kínálnak. Ha többet szeretne megtudni a közelben lévő programokról, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

3 Találatok Environmental Study Filter

Philosophia doktori állattenyésztés és a természeti erőforrások

Universidad Autonoma de Chihuahua
Campus Nappali 8 félév Július 2019 Mexikó Chihuahua

A program célja, hogy a szerves kialakulása az emberi erőforrások a posztgraduális szinten, hogy vegyenek részt a termelés, validálása és / vagy tudásátadás és a szakemberek képzése, fogékonyak az innovatív javaslatok és támogatott ismeretek követeli megoldás a problémára az állattenyésztés rendszerek fenntartható használata és a természeti erőforrások kiaknázása: Chihuahua, Mexikó és még azon is túl.

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Szlovákia Banská Bystrica

Környezeti és vidéki tanulmányok doktora

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Nappali 6 - 12 félév Január 2020 Kolumbia Bogotá

A Környezeti és Vidéki Tanulmányok Doktori Iskola a Környezet- és Vidéktudományi Kar tanfolyamát az emberi, tudományos és szakmai minőségüket kiemelkedő magas szintű kutatók képzésére összpontosította. A program már több mint 10 éve létezik, olyan orvosokat képezve, akik képesek ökológiai, környezeti és vidéki tanulmányokat javasolni és fejleszteni, holisztikus és interdiszciplináris elképzeléssel, amely magában foglalja a legfrissebb tudományos ismereteket a társadalom-természet kapcsolat befolyásolására. Diplomataink felkészültek arra, hogy tudásuk területén új elméleteket, kutatócsoportokat és innovatív tanulmányokat készítsenek. Az Ökológiai és Területfejlesztési Osztályok közös munkája megerősítette a Colciencias által akkreditált három kutatócsoportot A kategóriájú csoportként, amelyhez a diákok kapcsolódnak.