Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Etika PhD Képzés Összevetése

A doktori (doktori filozófia) egy fejlett szak, jellemzően kiterjedt független kutatás. Számos témakörben elérhető, átlagosan négy év telhet el.

Mi az etika doktora? Ebben a programban a diákok megismerhetik az etikát, mivel különböző iparágakra vonatkoznak, például a politikatudomány, az egészségügy, az üzleti élet, a globalizáció és a közgazdaságtan területén. A tantervtől függően a hallgatók esettanulmányokat használhatnak fel a fejlett etikai fogalmak megtanulására. A tantárgy témái közé tartozik az etika és a filozófia, az emberi jogok és az üzleti jog, a nemzetközi üzleti etika és a fejlett etikai elmélet. A legtöbb programban a tanulmány nagy része a hallgató által választott doktori értekezésre vagy értekezésre összpontosul.

Az egyik ilyen sok előny, amelyet a diákok az ilyen mértékű követésből nyernek, az a képesség, hogy kritikusan gondolkodjanak. Szintén kutatási és írási készségeket, valamint szervezési készségeket szereznek.

Bár a költség és az iskola kiválasztásának egyik tényezője, nem szabad elriasztani bárkit attól, hogy folytassa az oktatást. A tandíjat befolyásoló tényezők közé tartoznak a rezidens státusz, az iskola helyszíne, a program időtartama és a kapcsolódó díjak. A különböző iskolák kutatása segíthet a tanulóknak megfizethető lehetőségek megtalálásában.

Az etikai PhD-től szerzett készségek segítenek a különböző szakmák és területek karrierjéhez, és a konkrét karrier gyakran kapcsolódik a hallgató végső tézispontjához. A közös szakmai munkahelyek a középiskolai tanárok, kutatók és mentorok a jogi szervezetek és iskolák számára. A diplomások választhatják, hogy független kutatási munkát folytatnak különböző kormányzati, üzleti és jogi kiadványok számára. Azt is választhatják, hogy önálló vállalkozó, és felajánlja a jogi és etikai szakértelmet, mint üzleti tanácsadó.

Használja online katalógusunkat az etika PhD-jének hazai és nemzetközi lehetőségeire. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhDEtika

1 Találatok Etika

Charles University Protestant Theological Faculty

A gyakorlati és ökumenikus teológia és teológiai etika területén folytatott doktori tanulmányok célja, hogy a hallgatók a szokásos módon fejlesszék a fejlett tanulmányoka ... [+]

A gyakorlati és ökumenikus teológia és teológiai etika területén folytatott doktori tanulmányok célja, hogy a hallgatók a szokásos módon fejlesszék a fejlett tanulmányokat, hogy elméletileg gondolkodjanak és elmélyítsék ismereteiket a teológiai hagyományról az ökumenikus, gyakorlati, és etikai dimenziók szakértői szinten. A diákok megtanulják kritikusan elemezni és mérlegelni a saját területükön szerzett ismereteket és módszereket, és értelmezni őket mind sajátos kontextusukban, mind a kortárs tudományos tudás interdiszciplináris beállításaiban. Disszertációjuk tárgyától függően tanulmányaik középpontjában az ökumenikus vagy gyakorlati teológia (pl. Homiletika, kateketika, poimenics, gyakorlati ökklinika, himnológia vagy missiológia), illetve a teológiai etika vagy a kereszténység releváns specializációja áll. szociális munka (diaconia). Ugyanakkor ugyanakkor megtartják a teológia minden ágát érintő megfelelő látószöget és interdiszciplináris orientációt.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol,Német
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul