Filter
PhD
Belgium A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Végrehajtó programok PhD Képzések Megtekintése Belgiumban 2019/2020

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Executive Education fontos az innovatív és modern vezetők mi rohanó üzleti világban. Tart kreatív, előrelátó vezetés egy új szintre.

Belgium hivatalosan a Belga Királyság, a szövetségi állam Nyugat-Európában. Alapító tagja az Európai Uniónak és a házigazdák az EU 's központja, valamint azokat több más fontos nemzetközi szervezet, mint a NATO.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Végrehajtó programok Doktori Diplomák Belgiumban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Végrehajtó programok, Belgium

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Antwerp Management School

Az Antwerp Management School vezetõ Ph.D. A program egy magas szintű támogatási program a vezetők és a C szintű vezetők számára, amelynek nagy törekvése, hogy a legkorsze ... [+]

Executive PhD

Antwerp Management School vezetõ Ph.D. A program egy felső szintű támogatási program az ambiciózus vezetők és C szintű vezetők számára, akik a legfejlettebb ismereteket és kiemelkedő kutatási készségeket szeretnék behozni a munkahelyre és a társadalomra.

A résztvevők új módszertant és gondolkodásmódot fognak szerezni, amellyel megközelítik azokat a tényleges üzleti kérdéseket, amelyekkel a szervezeteikben vagy a társadalomban szembesülnek. Így a programnak jelentős hatása van a résztvevők szakmai fejlődésére.

A mai bonyolult, globálisan versenyképes üzleti környezetben való fejlődéshez a szervezetek vezetőkhöz szükséges az interdiszciplináris ismeretek megragadása, a globális gondolkodás képessége és a gyorsan változó tendenciákra reagáló rendszerek tervezésének jövőképe.... [-]

Belgium Antwerpen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul