Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Végrehajtó programok Doktori Képzések 2019/2020 Megtekintése

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

Executive programok gyakran elérhető közép- és felsővezetői szakemberek sugárút előre pályafutásuk és hatékonyságuk javítása vezetői. Ezek a tanfolyamok gyakran járnak sűrített változat a komplex tárgyak, mint például a gazdaság, a nemzetközi jog és az üzleti etika.

Kérj Információt Részidős Végrehajtó programok Doktori Tanulmányok 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Végrehajtó programok

Antwerp Management School

Az Antwerp Management School vezetõ Ph.D. A program egy magas szintű támogatási program a vezetők és a C szintű vezetők számára, amelynek nagy törekvése, hogy a legkorsze ... [+]

Executive PhD

Antwerp Management School vezetõ Ph.D. A program egy felső szintű támogatási program az ambiciózus vezetők és C szintű vezetők számára, akik a legfejlettebb ismereteket és kiemelkedő kutatási készségeket szeretnék behozni a munkahelyre és a társadalomra.

A résztvevők új módszertant és gondolkodásmódot fognak szerezni, amellyel megközelítik azokat a tényleges üzleti kérdéseket, amelyekkel a szervezeteikben vagy a társadalomban szembesülnek. Így a programnak jelentős hatása van a résztvevők szakmai fejlődésére.

A mai bonyolult, globálisan versenyképes üzleti környezetben való fejlődéshez a szervezetek vezetőkhöz szükséges az interdiszciplináris ismeretek megragadása, a globális gondolkodás képessége és a gyorsan változó tendenciákra reagáló rendszerek tervezésének jövőképe.... [-]

Belgium Antwerpen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul