PHDSTUDIES

Felmérések PhD Képzések Keresése 2020/2021 az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

Azok, akik készségüket a szárazföldi felmérés, a rajzolás, a szerződéskötés vagy a földtulajdon-határok feltérképezésében szeretnék fejleszteni, választhatják, hogy egy földmérési programot folytatnak. Ezek a kurzusok kezelési vagy felügyeleti potenciállal rendelkeznek, a tervezéselmélet, a felmérési módszerek, valamint az ingatlanjogok és -szabályozások oktatásával.

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Felmérések PhD-k az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában 2020/2021

1 Találatok Felmérések, Johannesburg Filter

PhD a mennyiségi felmérésben

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;3 év
30 okt. 2020
Angol
Campus

A program célja az, hogy fejlesszen ki egy intellektuális személyt, akinek fejlett képessége van mennyiségi mérési kutatások készítésére, amelyek célja az ismeretek és a növek ...

Tovább