Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Felsőoktatás PhD Képzés Összevetése

A PhD-re dolgozó hallgatók az egyetemen kínált legfejlettebb diplomát folytatják. Ezek a diplomások általában több évet vesz igénybe a tanfolyam, a kutatás és az írás kombinációjával.

Mi a PhD a felsőoktatásban? Ezek a diplomások áthidalják a kollégiumok és egyetemek tudományos és adminisztratív dimenzióit. A diplomások megítélhetik a felvételi gyakorlatokat és a működési szabványokat, hogy meghatározzák, hogyan lehet jobb eredményeket elérni a tanulók és a pedagógusok számára. A hallgatók elemezhetik az alapvető tanterveket és az általános követelményeket, vagy meghatározhatják a megyei költségvetések hatékonyságát vagy tájékoztatási programjait.

A felsőoktatás részletesebb megértése segítheti a diákokat abban, hogy saját képzésüket értékeljék és kihasználják. A fegyelmezett kutatási, elemzési és írásbeli készségek, amelyeket a diplomások a doktori program során fejlesztenek, számos karriert alkalmaznak, és általában javítják a problémamegoldó képességeket.

A PhD árfolyama az iskola elhelyezkedésén alapul, és az összes követelmény teljesítéséhez szükséges idő, amely három-hat évig terjedhet. A diákok esetleg belső és külső finanszírozási forrást keresnek.

A PhD a felsőoktatásban képes felkészíteni diplomások, hogy főiskolai vagy egyetemi tanárok feladata kidolgozása terveket az intézmény egészére. A diplomás birtokosok képesítéssel rendelkeznek. A felsőoktatás doktora felkészítheti a diplomásokat, hogy pályafutást kezdeményezzen több vizsgáló intézménnyel dolgozó tanácsadóknak a tesztelés vagy a tantervfejlesztés területén, vagy egyéni ügyfelekkel, akik a lehető legjobb lehetőségeket keresik az oktatás folytatásához.

Jó ötlet a különböző iskolákban kínált PhD programok feltárása. Érdemes megfontolni, hogy szeretnél-e egy adott helyen tartózkodni egy egyetemen, vagy inkább online programot szeretne. Mindkét megközelítésnek előnyei és költségei vannak, ezért keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Felsőoktatás

Cardinal Stritch University

A doktori Leadership for Advancement of Learning and Service (Felsőoktatási Ed.D. vagy PhD) fog készíteni, hogy jelentősen hozzájáruljon a szervezet, és segítségével váli ... [+]

A doktori Leadership for Advancement of Learning and Service (Felsőoktatási Ed.D. vagy PhD) fog készíteni, hogy jelentősen hozzájáruljon a szervezet, és segítségével válik egy transzformációs vezető a felsőoktatásban.

A program célja a jelenlegi és a leendő vezetők dolgozó két- és négyéves főiskolák és egyetemek és a közösség és a műszaki főiskolák, akik igyekeznek, hogy a katalizátor jelentős változást a saját szervezetükbe.

A tananyag a doktori Leadership for Advancement of Learning and Service Felsőoktatási középpontjában a kortárs vezető elméletek egy erős alapot a kutatásban. A széles körű megértését az összetett jellege felsőoktatás szőtt az egész tananyag, de az elsődleges hangsúly a program célja, hogy előkészítse, hogy vezetni a szervezet keresztül érdemi változás és átalakulás. Ahelyett, hogy egyszerűen építeni a tudás a felsőoktatás elmélet, megtudhatja, hogy vezetővé váljon, aki hatékonyan működjön a szervezeten belül, hogy pozitív változást.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Milwaukee
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Ed.D. a szervezeti vezetésben, hangsúlyt fektetve a felsőoktatás vezető szerepére. Ez a doktori szintű képzési program olyan tanárok számára készült, akik készen állnak a ... [+]

Ed.D. a szervezeti vezetésben, hangsúlyt fektetve a felsőoktatás vezető szerepére. Ez a doktori szintű képzési program olyan tanárok számára készült, akik készen állnak arra, hogy a mai komplex és dinamikus felsőoktatási környezetben vezető szerepet töltsenek be. A program fejleszti az innovációra, a találmányra és a felfedezésre képes vezetőket, valamint a jelenlegi legjobb gyakorlatok felelős alkalmazását a szervezeti célok és célok elérése érdekében.

Ez a releváns és robusztus tananyag a vezető irodalom és elmélet legfontosabb testületeire összpontosít, és meghatározza a legmegfelelőbb és legeredményesebb alkalmazásokat az oktatási, üzleti és szervezeti környezetekben. A résztvevők statisztikai és kutatási módszertan tanulmányozása révén tudományos és szervezeti kutatási szakértelmet fejlesztenek ki. A tanulmányi program összhangban van a Grand Canyon University küldetésével, hogy fejlessze a diákokat, akik globális állampolgárok, kritikus gondolkodók, hatékony kommunikátorok és felelős vezetők.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul