Felsőoktatás PhD Képzések Keresése Észak-Amerikában 2020

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk. Van egy gazdag felsőoktatási programok közül lehet választani az Ön érdekeit és céljait. A költségek felsőoktatás függően változik a tanulási intéz… Tovább

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Van egy gazdag felsőoktatási programok közül lehet választani az Ön érdekeit és céljait. A költségek felsőoktatás függően változik a tanulási intézmény választott, és a tervezett tanulmányi program.

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Felsőoktatás PhD Diplomák Áttekintése Észak-Amerikában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Concordia University Portland
Portland, Amerikai Egyesült Államok

Keress EDD-t a Concordia-tól a felsőoktatásban, teljesen online és úgy tervezték, hogy elősegítse a jelzés megszerzését.

Keress EDD-t a Concordia-tól a felsőoktatásban, teljesen online és úgy tervezték, hogy elősegítse a jelzés megszerzését. -
PhD
Részidős oktatás
3 év
English
On-line