PHDSTUDIES.HU

Felsőoktatás PhD Képzések Keresése 2019/2020 az Amerikai Egyesült Arizona az Amerikai Egyesült Államokban

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

Felsőoktatás megnyithatja az utat a nagyobb részvétel a munka világában. Lehet kínál számos lehetőséget, hogy dolgozzon ki tudományosan és szakmailag. Töltött idő a felsőoktatásban terjedhet néhány héttel több év, attól függően, hogy a tanulmányok választott.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Felsőoktatás PhD-k az Amerikai Egyesült Arizona az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

1 Találatok Felsőoktatás, Arizona Filter

Ed.D. a szervezeti vezetésben, hangsúlyt fektetve a felsőoktatás vezető szerepére

Grand Canyon University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Ed.D. a szervezeti vezetésben, hangsúlyt fektetve a felsőoktatás vezető szerepére. Ez a doktori szintű képzési program olyan tanárok számára készült, akik készen állnak arra, hogy a mai komplex és dinamikus felsőoktatási környezetben vezető szerepet töltsenek be.