PHDSTUDIES

Felsőoktatás PhD Képzés Összevetése

A PhD-re dolgozó hallgatók az egyetemen kínált legfejlettebb diplomát folytatják. Ezek a diplomások általában több évet vesz igénybe a tanfolyam, a kutatás és az írás kombinációjával.

Mi a PhD a felsőoktatásban? Ezek a diplomások áthidalják a kollégiumok és egyetemek tudományos és adminisztratív dimenzióit. A diplomások megítélhetik a felvételi gyakorlatokat és a működési szabványokat, hogy meghatározzák, hogyan lehet jobb eredményeket elérni a tanulók és a pedagógusok számára. A hallgatók elemezhetik az alapvető tanterveket és az általános követelményeket, vagy meghatározhatják a megyei költségvetések hatékonyságát vagy tájékoztatási programjait.

A felsőoktatás részletesebb megértése segítheti a diákokat abban, hogy saját képzésüket értékeljék és kihasználják. A fegyelmezett kutatási, elemzési és írásbeli készségek, amelyeket a diplomások a doktori program során fejlesztenek, számos karriert alkalmaznak, és általában javítják a problémamegoldó képességeket.

A PhD árfolyama az iskola elhelyezkedésén alapul, és az összes követelmény teljesítéséhez szükséges idő, amely három-hat évig terjedhet. A diákok esetleg belső és külső finanszírozási forrást keresnek.

A PhD a felsőoktatásban képes felkészíteni diplomások, hogy főiskolai vagy egyetemi tanárok feladata kidolgozása terveket az intézmény egészére. A diplomás birtokosok képesítéssel rendelkeznek. A felsőoktatás doktora felkészítheti a diplomásokat, hogy pályafutást kezdeményezzen több vizsgáló intézménnyel dolgozó tanácsadóknak a tesztelés vagy a tantervfejlesztés területén, vagy egyéni ügyfelekkel, akik a lehető legjobb lehetőségeket keresik az oktatás folytatásához.

Jó ötlet a különböző iskolákban kínált PhD programok feltárása. Érdemes megfontolni, hogy szeretnél-e egy adott helyen tartózkodni egy egyetemen, vagy inkább online programot szeretne. Mindkét megközelítésnek előnyei és költségei vannak, ezért keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Felsőoktatás Filter

Ph.D. vagy ed.d. vezetői a haladás a tanulás és a szolgáltatás a felsőoktatásban

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Részidős
<
6 félévek
Angol
Campus

A doktori Leadership for Advancement of Learning and Service (Felsőoktatási Ed.D. vagy PhD) fog készíteni, hogy jelentősen hozzájáruljon a szervezet, és segítségével válik egy ...

Tovább