PHDSTUDIES

Fenntartható Fejlődés Doktori Tanulmányok Összevetése Portugáliában 2020/2021

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

A fenntartható fejlődés magában foglalja a folyamat dolgozik, hogy megfeleljen a jelenlegi fejlesztési célok veszélyeztetése nélkül a világ azon képességét, hogy ugyanezen célokat a jövőben. A tudományos tanulmány a fenntartható fejlődés különbözik a normál gazdasági fejlődés a hangsúlyt az a természeti erőforrások megőrzésére.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

A Legjobb Fenntartható Fejlődés PhD-k Portugáliában 2020/2021

1 Találatok Fenntartható Fejlődés, Portugália Filter

PhD a fejlesztésben, társadalmakban és területeken

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
<
Nappali
<
3 év
Portuguese (Portugal)
Campus

Ennek a kurzusnak fő célja, hogy felkészítse a doktori hallgatókat az intelligens, inkluzív és fenntartható fejlődésre alkalmas területileg differenciált megoldások tervezésér ...

Tovább