PHDSTUDIES

2 Fenntartható Fejlődés PhD Képzés Összevetése

A fenntartható fejlődés utal a tanulmány a gazdasági fejlődés fenntartására nélküli kiaknázása erőforrásokat, mint például elfogadhatatlan mennyiségű természeti erőforrások túlzott szennyezés, az emberek és közösségek. Jön a program egy egyetemi diploma és lehetőleg a kapcsolódó tapasztalat, PhD fenntartható fejlődés jelölteket fog dolgozni, hogy kérdés, fejleszti, elemzi és fokozza a globális megértése a fenntartható fejlődés.


PhD Fenntartható Fejlődés jelentkezők dönthetnek úgy, hogy munka kutatási projektek egy vagy több tudományág kapcsolatos gazdasági, szociológiai és környezeti fenntarthatóságra. A jelentkezőknek folytat PhD fenntartható fejlődés mértékét fel kell készülnie a beruházások legalább három évig egy kutatási projekt, amelynek célja a végleges értekezés és a kiadványt.A munka más kutatási projektek, oktatási és segítő egyetemi hallgatók, vagy a szerzői papírok is lehetségesek felelősséget PhD Fenntartható Fejlődés jelölt.


Ha többet szeretne megtudni PhD fenntartható fejlesztési programok, lapozzuk át az alábbi lehetőségek közül. Előfordulhat, hogy az oktatás vár rád!

2 Találatok Fenntartható Fejlődés Filter

PhD a fejlesztésben, társadalmakban és területeken

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
<
Nappali
<
3 év
Portuguese (Portugal)
Campus

Ennek a kurzusnak fő célja, hogy felkészítse a doktori hallgatókat az intelligens, inkluzív és fenntartható fejlődésre alkalmas területileg differenciált megoldások tervezésér ...

Tovább

Phd a fenntartható fejlődés és a diplomácia

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

Az Euclid DSDD (doktori Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy távolság, rezidensek tanulmányi program.

Tovább