PHDSTUDIES

3 Környezetvédelmi fenntarthatóság PhD Képzés Összevetése

Az évek átfogó tanulmányainak csúcspontja, a PhD egy nagy megtiszteltetés, amit sok diák szeretné elérni. Azok, akiknek PhD-je van, lehetnek más felsõoktatásban, mint az iparágban.

Mi a PhD a környezeti fenntarthatóság terén? Ez egy olyan fejlett program, amelyet azok számára terveztek, akik a természettudományok ismeretét szeretnék előmozdítani, és a fenntarthatóság érdekében segítik a környezetet. Ez a program megkövetelheti a diákoktól, hogy végezzenek gyakorlati kutatást a disszertáció részeként. A gyakorlati tanuláson kívül további tanfolyamokat is igénybe vehetnek a hallgatók, például klimatológia, nemzetközi fejlesztés, valamint minőségi és mennyiségi kutatási módszerek.

A PhD befejezése után a diplomásoknak szakképzettséggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy jutalmas pályát találjanak, és hasznosak legyenek a közösségben. Mint a legtöbb doktorjelölt esetében is, magas fejlett kutatási, kommunikációs, szervezeti és analitikus-gondolkodási képességekkel kell rendelkezniük.

Számos tényező befolyásolhatja a doktori fokozat megszerzésének költségeit. Egyesek tartalmazhatják, hogy hol található az iskola, és mennyi időt vesz igénybe a hallgató a programba. A teljes körű megértés érdekében a diákoknak további információkat kell fordítaniuk az iskolákra.

Karrier lehetőségek a diplomások PhD a környezeti fenntarthatóság változhat. Egyesek szeretnének kutatói munkát keresni egy kormányzati ügynökség számára, amely életképes megújuló energiaforrásokat keres a bolygó támogatására, míg mások egészségügyi és biztonsági technikusként dolgozhatnak egy foglalkozási területen. Az egyéb karrierek közé tartoznak az éghajlatváltozással foglalkozó politikai döntéshozók, a professzorok, a programvezetők és a tudósok. A diplomásoknak nem szabad problémát találniuk, ha munkájuk különböző iparágak számára nyitva áll.

Az iskolák világszerte kínálnak PhD programokat a környezeti fenntarthatóság terén. Az online programok segíthetik a tanulókat abban, hogy tovább dolgozhassanak a munkájuk során, vagy családi teljes munkaidőben gondoskodjanak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság Filter

Phd földtudományok és a környezeti fenntarthatóság

Northern Arizona University
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Az interdiszciplináris Földtudományi és Környezetvédelmi Fenntarthatósági Doktori program elkészíti Önnek, hogy része legyen egy fejlődő ágazat a vezetők, tudósok és mérnökök ...

Tovább

PhD a biodiverzitás és természetvédelem területén

University of Johannesburg
PhD
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
Angol
Campus

A Ph.D. célja A biodiverzitás és természetvédelem területén a képzett hallgatóknak alapos megértést és integrált ismereteket kell biztosítaniuk a fejlett alkalmazható elmélete ...

Tovább

PhD az antarktiszi tanulmányokban

University of Cambridge Murray Edwards College
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;7 év
Angol
Campus

A brit Antarktiszi Felmérés (BAS) a világ egyik vezető környezeti kutatóközpontja, és felelős az Egyesült Királyság Antarktiszon folyó nemzeti tudományos tevékenységéért. ...

Tovább