close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Fenntartható gazdasági tanulmányok PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora (PhD) jutalmazza a hallgatókat a lehető legmagasabb szintű tudományos eredményekkel. Ez az eredmény felajánlhatja a hallgató sikerességét a saját területén, és bemutatja a témával kapcsolatos elkötelezettséget, és számos témában elérhető. Mi a PhD a fenntartható gazdasági tanulmányok terén? Ez a diploma biztosítja a diákok számára egy olyan ok… Tovább

A filozófia doktora (PhD) jutalmazza a hallgatókat a lehető legmagasabb szintű tudományos eredményekkel. Ez az eredmény felajánlhatja a hallgató sikerességét a saját területén, és bemutatja a témával kapcsolatos elkötelezettséget, és számos témában elérhető.

Mi a PhD a fenntartható gazdasági tanulmányok terén? Ez a diploma biztosítja a diákok számára egy olyan oktatást, amely lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek és tervezzenek megoldásokat és programokat a fenntartható fejlődés érdekében a társadalmakban és a közösségek szerte a világon. Általában a programban részt vevő egyének megismerhetik a kulturálisan sokszínű tartalmat, és megismerhetik a társadalmi és gazdasági problémák lehető legjobb megoldásait. A diákok megtanulják a hagyományos üzleti szervezet gyakorlatát, valamint a komplex szabályozási szabályokat. A prezentációk és a szakértői értékelés lehetővé teheti a hallgatók számára, hogy fokozzák analitikus és kutatói készségeiket.

Azok a személyek, akik a PhD-ban a fenntartható gazdasági tanulmányok során dolgoznak, széleskörű készségeket nyerhetnek. A kritikus gondolkodás és az analitikus készségek felbecsülhetetlenek, amikor a társadalomban vagy a szervezetekben a legjobb megoldásokat kutatják. A prezentációs készségek lehetõvé teszik az egyének számára, hogy világosan beszéljenek, olyan képességgel, amely mind személyes, mind szakmai körülmények között fontos.

Általában három éven belül versenyzett, a PhD fenntartható gazdasági tanulmányok költségei attól függően változnak, hogy melyik intézmény választja ki. Nem számít, mi a fontos, hogy kutassuk a programot, és győződjünk meg róla, hogy a megfelelő anyagot kínálja.

A PhD a fenntartható gazdasági tanulmányok során az egyének bejuthatnak a munkaerőbe, mint szakemberek különböző területeken. Az opciók közé tartozik a zöld vállalkozás számára az üzlet fejlesztése, miközben a szabályozási iránymutatásokat és a nem kormányzati szervezetek vagy magánvállalatok gazdasági és környezetvédelmi politikáinak fejlesztését végzi. Van lehetőség az egyetemi oktatásra is. Egyre több cégnek szüksége van olyan szakemberekre, akik ezzel a fokozattal segítik vállalataikat a gazdasági és környezetvédelmi előírásokon keresztül.

A fenntartható gazdasági tanulmányok doktori fokozatában egyetemek vannak világszerte. Vannak olyan online programok is, amelyek nagyobb rugalmasságot nyújtanak az oktatásban. A megfelelő iskola számára keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real , Portugália

Ennek a kurzusnak fő célja, hogy felkészítse a doktori hallgatókat az intelligens, inkluzív és fenntartható fejlődésre alkalmas területileg differenciált megoldások tervezésér ... +

Ennek a kurzusnak fő célja, hogy felkészítse a doktori hallgatókat az intelligens, inkluzív és fenntartható fejlődésre alkalmas területileg differenciált megoldások tervezésére, végrehajtására és értékelésére, amelyek képesek reagálni a különböző emberek, szervezetek és közösségek igényeire és elvárásaira. -
PhD
Nappali
3 év
Portuguese (Portugal)
Campus
 
EUCLID (Euclid University)
Washington , Amerikai Egyesült Államok +1 Több

Az Euclid DSDD (doktori Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy távolság, rezidensek tanulmányi program.

Az Euclid DSDD (doktori Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy távolság, rezidensek tanulmányi program. -
PhD
Nappali
Részidős
2 - 4 év
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek