close

Szűrők

Lásd a találatokat

Fenntartható tervezés PhD Képzés Összevetése

A PhD olyan felsőoktatási fokozat, amelyet olyan személyek végeznek, akik jobban meg akarják ismerni a választott területüket. A végzős hallgatóknak be kell fejezniük az eredeti kutatáson alapuló téziseket. Mi a PhD a fenntartható tervezésben? Ahogy a gazdaság a mennyiségről a minőségre helyezi a hangsúlyt, egyre több fogyasztó kezd keresni a fenntartható üzleti gyakor… Tovább

A PhD olyan felsőoktatási fokozat, amelyet olyan személyek végeznek, akik jobban meg akarják ismerni a választott területüket. A végzős hallgatóknak be kell fejezniük az eredeti kutatáson alapuló téziseket.

Mi a PhD a fenntartható tervezésben? Ahogy a gazdaság a mennyiségről a minőségre helyezi a hangsúlyt, egyre több fogyasztó kezd keresni a fenntartható üzleti gyakorlatokat. A fenntartható tervezés hatalmas része ennek, és a tanfolyam a program középpontjában a fenntarthatóság, mivel kapcsolódik a kémia, a biotudományok, a mérnöki és üzleti. A program résztvevõi kutatási, elméleti, technikai és vállalkozói készségeiket elsajátíthatják, és arra tanítják, hogyan használják fel ezeket a készségeket a fenntarthatóság bajnokságává.

A program végzősei dinamikus készségekkel rendelkeznek, amelyek magukban foglalhatják az innovatív gondolkodást, az elméleti megértést és a problémamegoldó képességeket. Mindezek a tulajdonságok bizonyítani tudják, hogy jól szolgálják őket szakmai és személyes életükben.

A PhD költsége drasztikusan változik az iskolából az iskolába és a helyszíntől a helyig. A diákok mennyit fizethetnek az oktatásához több tényezőtől függ, és a leendő hallgatót arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az alkalmazás előtt.

Mivel a fenntarthatóság egyre növekvő érdeklődési terület, a program egyének azt találhatják, hogy sok izgalmas karrierlehetőség áll rendelkezésükre érettségi után. A diplomások találhatnak sikereket a gyártási, üzleti, tervezési és fejlesztési, kormányzati és zöld iparágakban. Bár a munkaköri leírások az iparágtól az iparig és a szervezetektől a szervezetig terjednek, a fokozatokban az ügyfelek környezetvédelmi vezetői, szakpolitikai fejlesztők, ügyfélfelügyelők, nemzetközi levelező asszisztensek, környezetvédelmi dokumentumok szakértői, tanácsadók és nyomozók válhatnak.

Egyre több iskola kínál a fokozatokat a fenntartható tervezés, beleértve az online tanfolyamok. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló programokról, keressen rá az Ön programjára, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
SDS - The Sustainable Design School
szép , Franciaország

A kutatására fordított évek során a Ph.D. a jelölt magas szintű szakértelmet szerez egy pontos területen. Kutatása hozzáadott értéke a legfontosabb a fenntartható innováció te ... +

A kutatására fordított évek során a Ph.D. a jelölt magas szintű szakértelmet szerez egy pontos területen. Kutatása hozzáadott értéke a legfontosabb a fenntartható innováció területén, amely még fejlesztés alatt áll, és amely inspirációt jelent a vállalatok számára, a jelenlegi vészhelyzetekkel való szembenézéshez és a jövő építéséhez. -
PhD
Nappali
3 év
Francia
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba