PHDSTUDIES.HU

Fenntarthatóság PhD Képzések Összevetése Olaszországban 2019

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

A fenntarthatósági diploma iránt érdeklődők olyan kapcsolódó témákkal találkozhatnak a képzés során, mint a politológia, a klímaváltozás, a fejlődés, a szegénység és a nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalása. A legtöbb képzés két éves.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Fenntarthatóság PhD Képzések Olaszországban 2019

2 Találatok Fenntarthatóság, Olaszország Filter

Nemzetközi PhD A menedzsment - innováció, a fenntarthatóság és az egészségügyi

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Pisa L'Aquila + 1 további

A Nemzetközi Ph.D. Menedzsment két részre van osztva különböző tantervek: "Az innováció, a fenntarthatóság és egészségügy" és a "változás és komplexitás kezelése".

Ph.D. politikai program, az emberi jogok és a fenntarthatóság

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Pisa

A PhD Program "A politika, az emberi jogok és a fenntarthatóság" egy három éves lakossági program jellemző az interdiszciplináris megközelítés a témát, és a hangsúlyt helyezni jelenlegi problémák meghatározása védelmét és az emberi jogok előmozdítását.