PHDSTUDIES.HU

Fenntarthatóság Doktori Diplomák Összevetése Portugáliában 2019

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

A fenntarthatóság definíció szerint egy olyan folyamat bizonyos társadalmi és ökológiai ideálok határoznak meg. Más szóval a fenntarthatóság gyakran környezetvédelmi célokhoz kapcsolódik, és biztosítja, hogy az erőforrásokat takarékosan használják fel a hulladék és szennyezőanyag-kibocsátás minimalizálásának érdekében.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Fenntarthatóság Doktori Diplomák Portugáliában 2019

3 Találatok Fenntarthatóság, Portugália Filter

Phd az ökológia és a környezet-egészségügyi

University Fernando Pessoa
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Portugália Porto

A doktori program kapcsolódik a kurzus oktatói hazai és nemzetközi kutatási projektek, amelyek eredményeként jelentős számú tudományos cikkeket.

Doktori program a fenntartható épített környezet

University of Minho - School of Engineering
Campus Nappali 6 félév Október 2019 Portugália Guimaraes

A fő cél a doktori programban a fenntartható épített környezet célja, hogy egy integrált megközelítés ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technológiák, élettartam értékelés és a tartósság, a rehabilitáció, az épület komfortját és az energiafelhasználás, az építőipar a gazdaság és a gazdálkodás, a fenntartható városi fejlődés és regeneration.Doctoral Program A Fenntartható Built Environment

PhD a fejlesztésben, társadalmakban és területeken

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Nappali 3 év Október 2019 Portugália Vila Real

Ennek a kurzusnak fő célja, hogy felkészítse a doktori hallgatókat az intelligens, inkluzív és fenntartható fejlődésre alkalmas területileg differenciált megoldások tervezésére, végrehajtására és értékelésére, amelyek képesek reagálni a különböző emberek, szervezetek és közösségek igényeire és elvárásaira.