Filter
PhD
Amerikai Egyesült Államok A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság PhD Diplomák Összevetése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A fenntarthatóság egyik haladó tanfolyamok egyre népszerűbbek a mai 's környezetbarát diákok. Ez a fajta kurzus a hallgatók azzal a képességgel, hogy előre az oktatás ezen a területen, vagy arra, hogy a rajta szűkebb oktatás.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

A Legjobb Fenntarthatóság PhD Diplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Fenntarthatóság, Amerikai Egyesült Államok

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
EUCLID (Euclid University)

Az Euclid DSDD (doktori Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy távolság, rezidensek tanulmányi program. ... [+]

ÁTTEKINTÉS:

Az Euclid DSDD (PhD Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy online program, amely együttesen szükséges tanfolyam, majd kidolgozása és bemutatása a politika szempontjából releváns doktori értekezés.

Ennek célja, hogy felkészítse elismert szakemberek magas szintű pozíciókat a hatalmas birodalom a fenntartható fejlődés politikai döntéshozatal és végrehajtás, a sikeres karrier, kormányközi és nem-kormányzati szervezetek, valamint a multinacionális vállalatok. Ez különösen fontos, hogy a diákok, aki olyan releváns mesterképzésre és elérését doktori szintre, ami egyre nagyobb szükség van az egyetemek és nemzetközi intézmények.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT)

A Ph.D. program középpontjában a fenntartható termelési rendszerek - rendszerek létrehozása az áruk és szolgáltatások eljárások felhasználásával, melyek a következők: a n ... [+]

Ez Ph.D. program középpontjában a fenntartható termelési rendszerek - rendszerek létrehozása az áruk és szolgáltatások eljárások felhasználásával, melyek a következők: a nem szennyező; megőrzése az energia és a természeti erőforrások gazdaságilag megvalósítható; valamint a biztonságos és egészséges munkavállalók, a közösségek és a fogyasztók számára. Tanfolyam és a kutatás vesz egy rendszerszinten és interdiszciplináris megközelítés a problémák tűnő fenntarthatósági problémák, szemben az egyetlen fegyelmi és helyben optimalizált megközelítések célja, hogy így marginális pozitív hatások.

A hallgatók a lehetőséget, hogy a multidiszciplináris kar és a kutatók számos kutatási központok, köztük GIS National Center for felújítás és a Resource Recovery (NC3R), egy nemzetközileg elismert vezető az alkalmazott kutatással felújító, a Center for fenntartható termelésre (CSP) szentelt javítsák környezeti és gazdasági teljesítményének termékek és folyamatok, a Center for fenntartható mobilitás (CSM) összpontosít értékelése környezeti és gazdasági hatásainak alternatív üzemanyag és jármű meghajtási technológiákat, a rendszerek korszerűsítése és a fenntarthatóság Center (SMS), hogy alakul technológiák az optimális életciklus-tervezés, az irányítás, és modernizálása a nagy berendezések rendszerek, a New York-i állami szennyezés-megelőzés Intézete (NYSP2I) összpontosított fokozza a kidolgozását és végrehajtását a szennyezés megelőzési technikák, valamint a NanoPower Research Labs (NPRL) szentelt létrehozása és hasznosítása nano eszközök és anyagok energiatermelés és tárolására.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rochester
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul