Filter
PhD
Fidzsi-szigetek Suva A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Doktori Képzések in Suva a Fidzsi-szigeteken 2019

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Fidzsi-szigetek, hivatalosan a Fidzsi-, egy sziget ország Melanézia a Dél-Csendes-óceán mintegy 1100 tengeri mérföldre északkeletre Új-Zéland 's North Island.

Suva fővárosa Fidzsi-szigetek és a 2. legnépesebb régióban a létszám közel 100.000 lakos. A város számos egyetemek és más felsőoktatási intézmények.

Doktori Tanulmányok Keresése in Suva a Fidzsi-szigeteken 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Fidzsi-szigetek
Suva
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of the South Pacific USP

Kar Közgazdaságtudományi kínál doktori (PhD) a legtöbb tantárgyak posztgraduális szinten. Iránt érdeklődő diákok halad a mester program a doktori tanulmányok azt tanácsol ... [+]

Kar Közgazdaságtudományi kínál a filozófia doktora (PhD) A legtöbb tantárgyak posztgraduális szinten. Érdeklődő diákok halad a mester program a doktori tanulmányok azt tanácsolják, hogy lépjen kapcsolatba a Kar dékánja. A Felvételi és Program szabályzata irányadó filozófia doktora jelennek USP 2017 Handbook és naptár.

[-]
Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul