Filmtanulmányok PhD Képzés Összevetése

Ezzel megszerezte a PhD, az egyének különleges lehetőséget biztosít nagyobb készségek és ismeretek egy-egy területen a tudományos koncentrációt. A megfelelő tudás és magasan fejlett készségek, a diplomások, akik keresnek a doktori fokozat van rengeteg lehetőséget előttük. Mi a PhD a film? Ebben a két éves program, a diákok megtanulják, gondolkodni, hogyan film és mozg… Tovább

Ezzel megszerezte a PhD, az egyének különleges lehetőséget biztosít nagyobb készségek és ismeretek egy-egy területen a tudományos koncentrációt. A megfelelő tudás és magasan fejlett készségek, a diplomások, akik keresnek a doktori fokozat van rengeteg lehetőséget előttük.

Mi a PhD a film? Ebben a két éves program, a diákok megtanulják, gondolkodni, hogyan film és mozgókép hatással lehetett a mindennapi élet és a kultúra. A diákok megtanulják, bár gyakorlati gyakorlat, a szemináriumokon, szakmai fejlődéssel foglalkozó workshopok, kerülve az meghívott előadók, és tanulmányozásával elméletek a mozi. A diákok megtanulják a történelem és a kritikák részt mozgóképek és megvizsgálja, hogyan filmek hatottak a kulturális tapasztalatok és befolyásolta a történelem a világ minden tájáról.

Szerzett doktorátust a film számára is előnyös lehet a diplomások, mert bővítsék világnézet lencséjén keresztül egy kamerát, és megtanulják alkalmazni azt, amit tanult irányítása alatt tapasztalt oktatók.

Az ára megszerezte a doktori fokozatot film változhat minden diák és az ő egyedi program. Azok, akik érdeklődnek a kereső ezt a felsőfokú fel a kapcsolatot az esetleges iskolák közvetlenül annak érdekében, hogy megkapja up-to-date költségre vonatkozó információt a doktori.

Diákok, akik diplomával rendelkező PhD Film gyakran sok munkalehetőség a számukra elérhető. Néhány diplomások dönt, hogy csatlakozzon a kar egy iskola, főiskola, vagy egyetem, és tanítani sem film vagy tanulmányokat. Egyéb diplomások dönthet úgy, hogy dolgozni filmes cégek, múzeumok, történelmi vagy ügynökségek és segítenek archív és tanulmányi mozgóképek. Mások úgy dönt, hogy indul a saját filmes cégek és fejlesszék saját filmeket.

Be kell, hogy már szerzett főiskolai és egyetemi diploma ahhoz, hogy indítsa el a doktori programot. Ha érdekli mozdította meg az oktatás és a kereső a PhD a film, akkor rögtön kezdeni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
SOAS University of London
London, Egyesült Királyság

A Film- és Képernyőtanulási Központ filozófiai és vetítőkutatással foglalkozó tudományos és interdiszciplináris kutatásokra pályázik, különös tekintettel Afrikára, Ázsiára és ... +

A Film- és Képernyőtanulási Központ filozófiai és vetítőkutatással foglalkozó tudományos és interdiszciplináris kutatásokra pályázik, különös tekintettel Afrikára, Ázsiára és a Közel-Keletre. A Központ film- és képernyőiparra, valamint a domináns nyugati „globális” hollywoodi és európai termelési, forgalmazási és kiállítási gazdaságokon kívüli mozgásaira összpontosítja a központot megközelítésében. Arra is törekszünk, hogy előmozdítsuk a kép transznacionális, transzkulturális és multimédiás természetét a huszadik és huszonegyedik században. -
PhD
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Angol
28 szept. 2020
30 jún. 2020
Campus