close

Szűrők

Lásd a találatokat

Fogyasztói ügyek PhD Képzés Összevetése

Ahhoz, hogy PhD-t szerezzen, a hallgatóknak először egy mester programot kell elvégezniük, majd befejezniük a PhD program követelményeit. Gyakran előfordul, hogy a doktori fokozat megszerzéséhez az eredeti munka tézise vagy disszertációja szükséges. A legtöbb program célja, hogy segítsen a hallgatóknak egy adott tantárgy széles tudásbázisának kialakításában. Mi a PhD… Tovább

Ahhoz, hogy PhD-t szerezzen, a hallgatóknak először egy mester programot kell elvégezniük, majd befejezniük a PhD program követelményeit. Gyakran előfordul, hogy a doktori fokozat megszerzéséhez az eredeti munka tézise vagy disszertációja szükséges. A legtöbb program célja, hogy segítsen a hallgatóknak egy adott tantárgy széles tudásbázisának kialakításában.

Mi a PhD a fogyasztói ügyek terén? Ez a program arra törekszik, hogy segítse a diplomásokat a fogyasztóvédelem és a felhatalmazás területén. A tanfolyam tapasztalt tanárok és tanácsadók vezetésével történik, és magában foglalhatja az előadást, a szemináriumokat, a webinarokat, a független kutatást, a terepmunka és az utazást. A tanulmányi területek közé tartozhatnak a kiskereskedelem, a ruházat, a kommunikáció, a fogyasztói gyakorlatok és a marketing.

Ebben a programban a tudósok fejlesztik a képességeket a kutatásban és a kritikai gondolkodásban, ami fontos mind a személyes, mind a szakmai életben. Ők is megismerhetik a fogyasztóvédelmi törvényeket, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan támogassák a piac pozitív változását.

Az érdeklődő hallgatók arra ösztönzik az egyes egyetemeket, hogy többet megtudjanak a program költségeiről, díjairól és kiadásairól. A tandíj és egyéb költségek országonként, programonként és iskolaig változhatnak.

Azok a tudósok, akik PhD-t kaptak a fogyasztóvédelmi ügyeknél, számos területen számos lehetőség áll rendelkezésre. Lehet, hogy professzorként dolgozhatnak az egyetemen, a kiskereskedelmi vezetőként, a nagyvállalatok marketingszakértőiként, az ipari kiadványok riportereként és a kormányzati szervek igazgatótanácsának tanácsadói. A diplomások is lehetnek keresettek tanárok, előadók, marketingesek, regionális vezetők és szerkesztők.

A PhD in Consumer Affairs népszerű program, melyet sok egyetem kínál számos országban. A programok online és tantermi környezetben is rendelkezésre állnak, vagy a két lehetőség közül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
ESPM
Sao Paulo, Brazília

A Graduate Program Kommunikáció és a szűkebb értelemben vett fogyasztói szokásokat ESPM (PPGCOM ESPM) 2006-ban kezdődött az akadémiai mesterképzés és a doktori képzés volt elf ... +

A Graduate Program Kommunikáció és a szűkebb értelemben vett fogyasztói szokásokat ESPM (PPGCOM ESPM) 2006-ban kezdődött az akadémiai mesterképzés és a doktori képzés volt elfogadott, 2012-ben. Célja, hogy a vonat professzorok és a vezető kutatók szakértelemmel rendelkező nemzeti és nemzetközi műveletekben képesek elvégezni, és vezet a kutatási tevékenységek, útmutatást és az oktatás területén a kommunikáció és a fogyasztás. A kar és a diákok szellemi termelés értékes maximális szinten CAPES. -
PhD
Részidős
Portuguese (Brazil)
márc. 2021
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba