PHDSTUDIES

Fogyasztói ügyek PhD Képzés Összevetése

Ahhoz, hogy PhD-t szerezzen, a hallgatóknak először egy mester programot kell elvégezniük, majd befejezniük a PhD program követelményeit. Gyakran előfordul, hogy a doktori fokozat megszerzéséhez az eredeti munka tézise vagy disszertációja szükséges. A legtöbb program célja, hogy segítsen a hallgatóknak egy adott tantárgy széles tudásbázisának kialakításában.

Mi a PhD a fogyasztói ügyek terén? Ez a program arra törekszik, hogy segítse a diplomásokat a fogyasztóvédelem és a felhatalmazás területén. A tanfolyam tapasztalt tanárok és tanácsadók vezetésével történik, és magában foglalhatja az előadást, a szemináriumokat, a webinarokat, a független kutatást, a terepmunka és az utazást. A tanulmányi területek közé tartozhatnak a kiskereskedelem, a ruházat, a kommunikáció, a fogyasztói gyakorlatok és a marketing.

Ebben a programban a tudósok fejlesztik a képességeket a kutatásban és a kritikai gondolkodásban, ami fontos mind a személyes, mind a szakmai életben. Ők is megismerhetik a fogyasztóvédelmi törvényeket, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan támogassák a piac pozitív változását.

Az érdeklődő hallgatók arra ösztönzik az egyes egyetemeket, hogy többet megtudjanak a program költségeiről, díjairól és kiadásairól. A tandíj és egyéb költségek országonként, programonként és iskolaig változhatnak.

Azok a tudósok, akik PhD-t kaptak a fogyasztóvédelmi ügyeknél, számos területen számos lehetőség áll rendelkezésre. Lehet, hogy professzorként dolgozhatnak az egyetemen, a kiskereskedelmi vezetőként, a nagyvállalatok marketingszakértőiként, az ipari kiadványok riportereként és a kormányzati szervek igazgatótanácsának tanácsadói. A diplomások is lehetnek keresettek tanárok, előadók, marketingesek, regionális vezetők és szerkesztők.

A PhD in Consumer Affairs népszerű program, melyet sok egyetem kínál számos országban. A programok online és tantermi környezetben is rendelkezésre állnak, vagy a két lehetőség közül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Fogyasztói ügyek Filter

Végzős kommunikáció és fogyasztási szokások

ESPM
PhD
márc. 2021
<
Részidős
Portuguese (Brazil)
Campus

A Graduate Program Kommunikáció és a szűkebb értelemben vett fogyasztói szokásokat ESPM (PPGCOM ESPM) 2006-ban kezdődött az akadémiai mesterképzés és a doktori képzés volt elf ...

Tovább