close

Szűrők

Lásd a találatokat

Fotográfia PhD Képzés Összevetése

Az egyik legmagasabb fokozatot kereső diákok intenzív, független tanulmányi pályája a doktori filozófia vagy a doktori fokozat. Ez a fokozat a legtöbb tantárgyban elérhető, és általában két-három évig tart. Mi a doktori képzés a fotózásban? A fotográfia tanulmányozása a képek készítésének módszereit és technikáit vizsgálja. A fotózás egy kiterjedt téma, amely… Tovább

Az egyik legmagasabb fokozatot kereső diákok intenzív, független tanulmányi pályája a doktori filozófia vagy a doktori fokozat. Ez a fokozat a legtöbb tantárgyban elérhető, és általában két-három évig tart.

Mi a doktori képzés a fotózásban? A fotográfia tanulmányozása a képek készítésének módszereit és technikáit vizsgálja. A fotózás egy kiterjedt téma, amely magában foglalja a vizuális művészetek történetét, a világítást, a kompozíciót és a különböző technológiákat, beleértve a kamerákat és a szerkesztést. A diákok gyakran olyan tanfolyamokat tartanak, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy oktassák őket különböző szerkesztési szoftverek felett. A fotózás doktori programjai ritkák és jellemzően olyan diákok számára fenntartottak, akik egyetemi előadók vagy fotográfiai kutatók kívánnak lenni. Ezen a szinten a diákok fejlettebb művészeti gyakorlatokat, vagy szakosodást választanak a fényképezés területén, mint például a fotográfiai történelem.

A fotográfiával foglalkozó diákok általában olyan készségeket nyernek, amelyek túlmutatnak egy egyszerű fotózáson. A fotográfus hallgatók megtanulhatják tökéletesíteni és kísérletezni az esztétikai tervezést, és megszerezhetik az elvont perspektívákhoz való képességet. Sok munkáltató örömmel tanul néhány fotográfus diák független önindító.

A legjobb módja annak, hogy megtudja a tandíjat kereső diploma azáltal, hogy kutatja az egyes intézmények kínál a program keresett. A doktori fokozat megszerzésének költsége számos tényezőtől függ.

A fotózás formális oktatásával rendelkező diákok számos karrierlehetőséget kínálnak fel. Sok fotós folytatja az önfoglalkoztatást, és saját független fotográfiai vállalkozásokat kezd. Mások az iparágak széles körét lefedő újságírásban vagy magazinokban dolgozhatnak. Doktori (PhD) PhD fokozattal sok diák vesz részt karriernél az iskolai végzettségben, mint egyetemi tanár. Vannak, akik művészeti kritikusként, galériaigazgatóként, művészeti programigazgatóként vagy művészettörténészként dolgozhatnak.

Különböző témákban, például a fotózásban különböző doktori programok vannak szerte a világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University for the Creative Arts
Canterbury , Egyesült Királyság +3 Több

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ... +

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára, eredeti írásbeli tézisekből és további kreatív munkákból áll. Az UCA művészeti és formatervezési doktori fokozatának természete az, hogy a projekt kifejezetten hallgatói vezetésű, és elsősorban a hallgató törekvéseiből és törekvéseiből fakad. -
PhD
Nappali
3 év
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba