PHDSTUDIES.HU

A Legjobb 6 PhD Diploma Keresése Franciaországban 2019/2020

Franciaország hatalmas mértékben járul hozzá a sok szakmai területen, beleértve a művészet, a tudomány, a divat, a technológia, a filozófia és a közgazdaságtan. Ez lehetővé teszi, hogy külföldi diákoknak, hogy megtalálja kiváló programok PhD Franciaországban olyan sok különböző szakirányokon. A diákok állítják, hogy Franciaország nem csak a minőségi oktatás, hanem a modern városok, gazdag és hosszú múltra, gyönyörű táj, és a művészet és a kultúra.

A jelölt a PhD Franciaország csak akkor jogosult, ha / ő tartja a mester fokozatot. Általában, ez eltarthat három és nyolc év alatt fejezik be a PhD Franciaországban. Tanterv is kihívást jelent a tanfolyam, vizsgák, és kiterjedt az eredeti kutatás eredménye a jelöltek írásban a disszertáció vagy tézis. Sok közös tanulmányi területeken a PhD Franciaországban, például úgy, számítástechnika, a mezőgazdaság, az alap-és alkalmazott tudományok, az informatika, az anyagok és a természeti erőforrások, Idegtudományi és humán tudományok.

Ha érdekli egy PhD France program, akkor vess egy pillantást az alábbi egyetemen kitűnő lehetőségeket!

Találat Filter

PhD a Tervezésben

SDS - The Sustainable Design School
Campus 3 év Szeptember 2020 Franciaország szép

Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat.

FDV új határok PhD-program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
Campus Nappali 3 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs

New Frontiers PhD projektek célja, hogy bővítse a kollektív intelligencia és hozzájárul a globális kihívások megoldásaival keresztül az eredeti kutatás vizsgálatok. Ezek a projektek gyakran ülnek a felületet a művészet és design, a digitális technológia, az oktatás és a tudomány, azonban ez nem feltétlenül kötelező. Például a korábbi projektek foglalták tanulás játékok, tanítani kutatási, kommunikációs technológiák, a részvételi tudomány, a művészet / tervezési eszközként kommunikálni a tudomány, stb

FDV élettudományi doktori program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
Campus Nappali 3 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2020 Franciaország Párizs

Létrehozása óta az FDV doktori iskola 2006-ban, a kitűzött összpontosítottak élettudományok. Hagyományosan, a diákok követett interdiszciplináris kutatási projektek természettudományos, mérnöki és műszaki, orvosi és egészségügyi tudományok. A közelmúltban, a projektek az élettudományok beépítették megközelítések és / vagy alkalmazásokat más tudományágak, beleértve a társadalom- és bölcsészettudományok, azonban a hangsúly a munka a tudományos haladás az élettudományok terén.

PhD Nemzetközi vállalkozói

Horizons University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs + 2 további

A Doktori Program Horizons University felkészíti a tanulókat a vezető pozíciókat a globális szervezetek, karriert, mint független tanácsadók, vállalkozók, üzleti kutatók mellett a projekt menedzserek és az üzleti tulajdonosok.

PhD Nemzetközi vezetői

Horizons University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs + 2 további

A Doktori Program Horizons University felkészíti a tanulókat a vezető pozíciókat a globális szervezetek, karriert, mint független tanácsadók, vállalkozók, üzleti kutatók mellett a projekt menedzserek és az üzleti tulajdonosok.

Saját tempójú PhD a nemzetközi üzleti menedzsment

ISM - International School of Management
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 4 - 7 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs + 1 további

Doktori doktoraink fejlesztik az új perspektívák támogatásához szükséges kutatási és oktatási készségeket, és inspirálják az üzleti vezetők következő generációját. A program felkészíti a tapasztalt és motivált üzleti szakembereket, hogy vegyenek részt az oktatásban és az eredeti kutatásban az egyetemeken.