PHDSTUDIES

4 Autóipari mérnök PhD Képzés Összevetése

Gyakran végzett mesterfokozat után, a PhD biztosít a hallgatók egy mélyreható ismeretek egy érdeklődési területen. Miután a hallgató PhD-val rendelkezik, korlátlan számú versenyképes munkahely áll rendelkezésre.

Mi az a PhD az autóiparban? Ez egy doktori szintű program, ahol a diákok megtanulják az autóipar különböző kihívásait, és hogyan kezeljék őket. A diákoknak kurzusokat kell szervezniük ahhoz, hogy felkészítsék őket az autóiparban végzett munkára. Néhány tanfolyam, amelyre szükség lehet a program részeként, az energia és a környezet, a dinamika és az irányítás, valamint az elektronika és a számítógépes szoftver. Ahhoz, hogy befejezze ezt a szakot, a diákok is meg kell adni egy vizsga és a kutatás elvégzésére, amely csúcspontja a disszertáció.

A doktorjelöltek általában nagyon képzettek a problémamegoldás, az autóipari összetétel és a dinamika terén, és javítják az autóipari hatékonyságot. Ezek a készségek segíthetnek abban, hogy versenyképes karriert találjanak az autóiparban, valamint gondoskodjanak saját járműveikről.

A költségek megértésében a hallgatóknak meg kell érteniük az iskola lebontását, és tudniuk kell, hogy teljes munkaidőben szeretnének-e tanulni. Kapcsolatba kell lépniük a leendő iskolaikkal, hogy teljes mértékben megértsék, mennyi tandíj.

Azok, akiknek a doktori képzés az autóiparban természetesen képesnek kell lennie arra, hogy munkát találjanak az autóipar területén. Lehetséges pályaválasztási lehetőségek lehetnek a rendszerek és komponensek mérnöke, az autóipari üzemvezető, a vezető mérnök vagy az autóipari minőségbiztosítási mérnök. Más diplomások munkát találhatnak a felsőoktatásban dolgozó akadémiai területen dolgozó egyetemi tanárként vagy előadóként a jövő mérnökeinek képzésében. A lehetőségek korlátlanok lehetnek a tapasztalatoktól függően és az autógyártás irányában.

Az autóipari mérnökök iránt érdeklődők az egész világon iskolákban találhatnak programokat. Az online programok kívánatosak lehetnek azok számára, akik nem tudnak elkötelezni a hagyományos ütemezést. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Autóipari mérnök Filter

PhD az intelligens közlekedésben

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
szept. 2021
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

Az 1990-es évek eleje óta az intelligens közlekedési rendszerek (ITS) fejlődnek a fejlett országokban, hogy kezeljék az olyan közlekedési problémákat, mint a forgalmi torlódás ...

Tovább

Ph.D. a közlekedési technológia és menedzsment területén

University of Pardubice
PhD
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
31 May 2021
Angol
Campus

Ez a program célja, hogy a hallgatók számára elméleti és módszertani alapot biztosítson a közlekedéstechnológiában és a menedzsmentben. Ez elmélyíti a hallgatók ismereteit az ...

Tovább

Ph.D. a közlekedés és a telekommunikáció területén

Czech Technical University in Prague
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Cseh
Campus

A közlekedési rendszerek és a technológia területén Ph.D. tanulmány, amelyben a hallgatók a közlekedési témák széles körét érintő témák széles skálájával foglalkoznak, kezdve ...

Tovább

Ph.D. a közlekedési eszközök és az infrastruktúra területén

University of Pardubice
PhD
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
31 May 2021
English
Campus

A program célja, hogy a hallgatóknak alapos ismereteket biztosítson a közúti és vasúti járművek elektromos vontatórendszereiről, a függő vonóerő-rendszerekről, az elektromos m ...

Tovább