close

Szűrők

Lásd a találatokat

Görög PhD Képzés Összevetése

A magasabb szintű diploma, mint a PhD, létfontosságú lépés lehet a karrierépítés felé. Ez egy olyan döntés, amelyet számos szakember tesz, hogy szakértői státuszt szerezzenek saját területükön. Mi a PhD görögül? Ez a fajta képzési program lehetőséget kínál a diákok számára, hogy fejlesszék a kutatásokat és szakirányokat az ősi vagy modern Görögország tanul… Tovább

A magasabb szintű diploma, mint a PhD, létfontosságú lépés lehet a karrierépítés felé. Ez egy olyan döntés, amelyet számos szakember tesz, hogy szakértői státuszt szerezzenek saját területükön.

Mi a PhD görögül? Ez a fajta képzési program lehetőséget kínál a diákok számára, hogy fejlesszék a kutatásokat és szakirányokat az ősi vagy modern Görögország tanulmányozásában. A programok az ókori történelem, a klasszikus tanulmányok, a klasszikus és kortárs irodalom, a dráma, a kultúra és a filozófia széles skáláját ölelik fel, nemcsak az ókori Görögország, hanem a modern kultúra is. Mind a modern perspektívák, mind az ősi tanulmányi technikák alkalmazhatók.

Az ilyen típusú fejlettségi program nagy része bizonyos témákat kutathat, majd bemutathatja ezeket a megállapításokat. Így a hallgatók nem csak a tudásukat szerezhetik meg területükön, hanem javítják a kommunikációt, a vezetést és a kutatási készségeket.

Az ilyen típusú továbbképzések gyakran nagyon szigorúak, és a féléves órák és a tanfolyam követelményei a befejezéshez. Előfordulhat, hogy a kijevi vizsga és a disszertáció követelményei is vannak. Az idő, valamint a szükséges költségek az iskolától az iskoláig terjednek, ezért fontos gondosan tanulmányozni a tandíjat és a díjakat.

Azok a diákok, akik PhD-t töltenek be görög nyelven, lehetőséget kapnak arra, hogy szakterületük szakértőjeként ismerkedjenek meg. Tudományos munkájuk alkalmas az egyetemeken és a kollégiumokban, mint tanácsadóknak, professzoroknak vagy kutatóknak. Mint professzorok és szakértők, lehetőségük nyílik arra, hogy kutatásaikat és betekintéseiket közzétegyék. Az egyetemeken tanítóként végzett munka mellett a tantervfejlesztők és szerzők is válhatnak, illetve fordítói pozíciókat találhatnak a nemzetközi szervezetek számára.

Néhány görög doktori programnak van némi online elérhetősége, de a hagyományos egyetemi osztályokat számos különböző iskolában kínálják szerte a világon. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
BA-k | MA
format_list_bulleted Szűrők
University of Johannesburg
Johannesburg , Dél-afrikai Köztársaság

Doktori fokozatban a hallgatók igazolják képességüket eredeti kutatások elvégzésére. Ideális esetben ennek a kutatásnak egy cikk vagy könyv közzétételéhez kell vezetnie. A dok ... +

Doktori fokozatban a hallgatók igazolják képességüket eredeti kutatások elvégzésére. Ideális esetben ennek a kutatásnak egy cikk vagy könyv közzétételéhez kell vezetnie. A doktori fok képződő értékét nem lehet túlbecsülni: a kreatív és eredeti gondolkodás, a problémamegoldás, a kritikus olvasás, elemzés és szintézis készségeinek elsajátítása és gyakorlása. A fokozat témájának hozzá kell járulnia a görög civilizáció (ősi, hellenista, bizánci vagy modern) civilizációjának megértéséhez és a nyugati civilizációhoz való hozzájárulásához (politikai elmélet, filozófia, vallás, irodalom, színház, film, vallás, építészet stb.) -
PhD
Nappali
3 év
Angol
jan. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba