Filter
PhD
Csehország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Gamification Doktori Tanulmányok Összevetése Csehországban 2019/2020

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

A Legjobb Gamification Doktori Képzések Csehországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Gamification, Csehország

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományter ... [+]

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományterületen felmerülő kutatási problémák megoldására felkészült diplomások oktatása áll.

Az oktatás elsődleges eszköze a független kutatások, publikációk és a kutatási eredmények bemutatása, valamint a diákok szakmai gyakorlatán keresztül történő átadása az iparágnak. A programon belüli kreatív tevékenység a vizuális információk számítógépes feldolgozásával és számítógépes játékokkal kapcsolatos meglévő matematikai módszerek, algoritmusok és technológiák fejlesztésére vagy fejlesztésére összpontosít. A program tükrözi a növekvő kereslet a fejlett technológiák és épít a kivételes szakértelmére mff brit és UTIA Ascr ezeken kutatási területen. A diplomások alkalmazhatók az egyetemeken, az állami kutatóintézetekben és a magánvállalatokban.... [-]

Csehország Prague
Október 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul