Filter
PhD
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Gamification PhD Képzések Keresése Nyugat-Európa 2019/2020

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Gamification Doktori Diplomák Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Gamification, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományter ... [+]

A program középpontjában a vizuális információk (számítógépes grafika, képelemzés, gépi látás) és / vagy számítógépes játékfejlesztés területén a számítógépes tudományterületen felmerülő kutatási problémák megoldására felkészült diplomások oktatása áll.

Az oktatás elsődleges eszköze a független kutatások, publikációk és a kutatási eredmények bemutatása, valamint a diákok szakmai gyakorlatán keresztül történő átadása az iparágnak. A programon belüli kreatív tevékenység a vizuális információk számítógépes feldolgozásával és számítógépes játékokkal kapcsolatos meglévő matematikai módszerek, algoritmusok és technológiák fejlesztésére vagy fejlesztésére összpontosít. A program tükrözi a növekvő kereslet a fejlett technológiák és épít a kivételes szakértelmére mff brit és UTIA Ascr ezeken kutatási területen. A diplomások alkalmazhatók az egyetemeken, az állami kutatóintézetekben és a magánvállalatokban.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul