PHDSTUDIES.HU

2 Gazdasági fejlődés PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb tudományos fokozat áll rendelkezésre, és előírja, sok évvel a tanulmány. Megszerezte a PhD jellemzően jön, miután megszerezte a mester 's mértéke és bemegy részletesebben a választott témát. Ez gyakori az ilyen mértékű, hogy a négy és hat év keresni.

Mi a PhD Gazdaságfejlesztési? PhD, ez egy sokkal koncentráltabb tanulmány a gazdasági fejlődés, mint a master 's hogy megelőzi azt. Egyes területeken a figyelmet többek között a márka fejlesztése, a vezetés, a fenntarthatóság, és árstratégia. Marketing és menedzsment közös képzési témakörök belül az ilyen mértékű, és a hallgató ebben a programban várhatóan már egy megbirkózzanak a matematika és az egyes gazdasági rendszerek.

Az egyik előnye a PhD Gazdaságfejlesztési az a képesség, hogy folytassa a független kutatás. Az is lehetséges, haladás helyzetben vagy fizetés beszerzésével kapcsolatos e magasabb fokozatot.

Minden egyetem árak a szakok egy kicsit másképp, de ha mozog, hogy részt vegyen a választott iskolába, akkor lehet, hogy figyelembe vegyék a mozgó és a lakhatási költségek. Megtudja előre, milyen díjakat és könyvárak számíthatunk, így tudsz költségvetést.

A végzős PhD Gazdaságfejlesztési lehet folytatni a pályafutását az egyetemek, kutatási vagy üzleti. Cégek szorul valaki, hogy elemezze és szerkesztése marketing stratégiák valószínűleg keresnek valakit ekkora. Diplomások, akik képesek alkalmazkodni az új technológiák találják magukat azon dolgozik, hogy újjáépítsék a márka és az értékelési modellek növekvő vállalkozások. Az egyik terület, ahol az új technológia jelenleg vizsgálják a mesterséges intelligencia, és hogyan tud tanácsot a döntéshozatalban.

Miután úgy döntött, hogy folytassa a PhD a gazdasági fejlődés, akkor meg kell találni egy iskola kínál ekkora. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Gazdasági fejlődés Filter

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a Fejlesztési Gazdaságban

SOAS University of London
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A fejlesztési közgazdaságtan PhD-je a Közgazdasági Tanszék által kínált kutatási diplomát képezi, és a Bloomsbury doktori képzési partnerség keretében a „Nemzetközi Fejlesztés” PhD Pathway részét is képezi. Ez utóbbi az Egyesült Királyság Gazdasági és Szociális Kutatási Tanácsa (ESRC) által elismert azon kevés központ közül, amelyek pénzügyi támogatást és különösen egyéni támogatást kapnak az MSc és PhD hallgatók számára. Ez a PhD Pathway nyitva áll a jelentkezők számára, függetlenül attól, hogy jogosultak-e ESRC-támogatásra, vagy kap-e azt, az ESRC-finanszírozású hallgatókkal együtt várhatóan kicsi kisebbséget alkotnak. A fejlesztési közgazdaságtan MPhil / PhD doktora sikeres jelentkezőinek általában jó egyetemi diplomával kell rendelkezniük a releváns tárgyban, ha közvetlenül az MPhil / PhD Pathway lépnek, bár mindegyik jelentkezőt érdemben értékelik, ideértve a munkát és az egyéb tapasztalatokat is.

PhD szektor gazdasági és gazdasági vállalkozások

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Csehország Praha-Suchdol

Feltételezhető, hogy a végzős hallgatók a tanulmányi terület elméleti alapjait, a tudományos munka alapvető módszereit a tanulmányi területen és az egész életen át tartó tanulás tanulmányi területén az egész világra kiterjedő tudás állandó gyűjtésének alapvető formáit. A diplomások képesnek kell lenniük arra, hogy makro- és mikroökonómiai szinten meghatározzák a gazdasági folyamatok leíró és normatív gazdasági modelljeit, és összegyűjtsék a szükséges formalizáláshoz szükséges dokumentumokat. Ezenkívül feltételezzük, hogy a tudományos ismeretek gazdasági törvények formájában történő generalizálásának képessége együtt jár azzal a kérdéssel, hogy alkalmazzák azokat a konkrét gazdasági feladatokat, amelyek a fenntartható fejlődést elősegítik.