PHDSTUDIES

2 Gazdasági fejlődés PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb tudományos fokozat áll rendelkezésre, és előírja, sok évvel a tanulmány. Megszerezte a PhD jellemzően jön, miután megszerezte a mester 's mértéke és bemegy részletesebben a választott témát. Ez gyakori az ilyen mértékű, hogy a négy és hat év keresni.

Mi a PhD Gazdaságfejlesztési? PhD, ez egy sokkal koncentráltabb tanulmány a gazdasági fejlődés, mint a master 's hogy megelőzi azt. Egyes területeken a figyelmet többek között a márka fejlesztése, a vezetés, a fenntarthatóság, és árstratégia. Marketing és menedzsment közös képzési témakörök belül az ilyen mértékű, és a hallgató ebben a programban várhatóan már egy megbirkózzanak a matematika és az egyes gazdasági rendszerek.

Az egyik előnye a PhD Gazdaságfejlesztési az a képesség, hogy folytassa a független kutatás. Az is lehetséges, haladás helyzetben vagy fizetés beszerzésével kapcsolatos e magasabb fokozatot.

Minden egyetem árak a szakok egy kicsit másképp, de ha mozog, hogy részt vegyen a választott iskolába, akkor lehet, hogy figyelembe vegyék a mozgó és a lakhatási költségek. Megtudja előre, milyen díjakat és könyvárak számíthatunk, így tudsz költségvetést.

A végzős PhD Gazdaságfejlesztési lehet folytatni a pályafutását az egyetemek, kutatási vagy üzleti. Cégek szorul valaki, hogy elemezze és szerkesztése marketing stratégiák valószínűleg keresnek valakit ekkora. Diplomások, akik képesek alkalmazkodni az új technológiák találják magukat azon dolgozik, hogy újjáépítsék a márka és az értékelési modellek növekvő vállalkozások. Az egyik terület, ahol az új technológia jelenleg vizsgálják a mesterséges intelligencia, és hogyan tud tanácsot a döntéshozatalban.

Miután úgy döntött, hogy folytassa a PhD a gazdasági fejlődés, akkor meg kell találni egy iskola kínál ekkora. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Gazdasági fejlődés Filter

PhD szektor gazdasági és gazdasági vállalkozások

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
PhD
szept. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Feltételezhető, hogy a végzős hallgatók a tanulmányi terület elméleti alapjait, a tudományos munka alapvető módszereit a tanulmányi területen és az egész életen át tartó tanul ...

Tovább

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a Fejlesztési Gazdaságban

SOAS University of London
Mester
PhD
28 szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
30 jún. 2020
Angol
Campus

A fejlesztési közgazdaságtan PhD-je a Közgazdasági Tanszék által kínált kutatási diplomát képezi, és a Bloomsbury doktori képzési partnerség keretében a „Nemzetközi Fejlesztés ...

Tovább