Gazdaságpolitika PhD Képzés Összevetése

Miután megszerezte alacsonyabb mértékben, lehetőség van a diákok, hogy folytassák tanulmányaikat, és egy teljes PhD, amely a legtöbb területen megtekintheti a legmagasabb szintű tudományos eredmény. Ennek megvalósítására is nyit a legkedvezőbb karrier növeli lehetséges. Mi a PhD Gazdaságpolitika? Tanulmányozva gazdaságpolitika, diákok válnak bensőségesen ismeri a szab… Tovább

Miután megszerezte alacsonyabb mértékben, lehetőség van a diákok, hogy folytassák tanulmányaikat, és egy teljes PhD, amely a legtöbb területen megtekintheti a legmagasabb szintű tudományos eredmény. Ennek megvalósítására is nyit a legkedvezőbb karrier növeli lehetséges.

Mi a PhD Gazdaságpolitika? Tanulmányozva gazdaságpolitika, diákok válnak bensőségesen ismeri a szabályokat és előírásokat, amelyek irányítják a gazdaságot a világ. További hangsúlyt lehet helyezni a nemzetközi pénzügyi vagy kisebb méretű gazdaságok és tanulmányi területen is mikroökonómia, makroökonómia, és az általános finanszírozás. Megszerezte a PhD általában szükség Három év kemény tanulás és hozzanak létre egy értekezés.

Miután megszerezte a PhD, sok karrier előnyeit élvezheti. Akkor meg sokkal fejlettebb pozíciókat, és keresni egy sokkal magasabb fizetést. Az is lehetséges, hogy adjon meg egy magas pozícióban sokkal gyorsabban megszüntetésével éves lassú haladás.

Mivel a költségek megszerezte a PhD változik, mint a szakok, amelyek lehetséges, akkor bölcs, találjon preferált programot, mielőtt beiratkozott. Az iskola és a választott ország ez az befolyásolni fogja a tandíj és díjak, hogy meg kell várni, hogy fizetni annak érdekében, hogy a program elvégzéséhez.

Számos vállalat, amely foglalkozik a gazdaság és a pénzügyek szükség a szakemberek, hogy a szakértők a gazdaságpolitikai konzultáció, elemzés, és a vezetés. Ez lehet dolgozni a magánszektorban, mint egy pénzügyi szakértő, osztályvezető, elemző, menedzser, vagy tanácsadó. Másrészt, ez lehet dolgozni politika alkotók és segít kezelni a gazdaság első kézből. Végül, a PhD, lehetséges, hogy adja meg az oktatás területén, és tanítani a diákok a gazdaságpolitika.

A kezdéshez a PhD, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
University of Pardubice
Pardubice II, Csehország

A regionális és közgazdaságtan doktori tanulmányi programja a hallgatókat arra készteti, hogy szakterületté váljanak a közigazgatásban, valamint vegyenek részt a közszférában ... +

A regionális és közgazdaságtan doktori tanulmányi programja a hallgatókat arra készteti, hogy szakterületté váljanak a közigazgatásban, valamint vegyenek részt a közszférában és a regionális fejlesztésben. A diplomások elsajátítják a gazdaság, a gazdaság és a menedzsment mély ismereteit, különös tekintettel a közszektorra és a regionális munkára. A diplomások felső vezetői pozíciókban dolgoznak a közigazgatás, az államigazgatás, a regionális önkormányzatok és a közszektor gazdasági ágazatában. Egyes diplomások karriert keresnek az EU testületeiben és intézményeiben. -
PhD
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Angol
szept. 2020
15 May 2020
Campus