Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

3 Gyógypedagógia PhD Képzés Összevetése

A PhD az egyetemek által felkínált legmagasabb hitelesítő, és általában az egyetemi karokon és más szakosodott feladatoknál szükséges. Ez a diploma évekig tartó órákat, eredeti kutatásokat és írásokat igényel. A hallgatóknak hozzá kell járulniuk a fegyelem tudásbázisához a végzettség érdekében.

Mi a PhD a speciális oktatásban? Az e területen végzett továbbképzések felkészítik a tanulókat speciális oktatási programok kidolgozására vagy vezetésére. A tanfolyamok hátteret biztosítanak a tanítási módszerek, törvények és követelmények terén. A doktori hallgatók felmérhetik a speciális oktatási programok vagy kezdeményezések jelenlegi állapotát és eredményeit, és kísérletezhetnek olyan új megközelítésekkel, mint a szintrendszerek vagy a befogadó stratégiák.

A doktori képzés a speciális oktatásban lehetővé teszi a doktori hallgatók számára, hogy megismerjék azokat a tanítási módszereket, amelyek segíthetik és elősegíthetik saját tanulásukat, valamint együttműködhetnek mások oktatásával. A problémamegoldó képességek fejlett szintre állítása és az információk hozzáférhetőbbé tétele segíthet a diplomásoknak személyes és szakmai célok elérésében.

A PhD programok körülbelül három-öt éves tanfolyamot és önálló kutatást tartalmaznak. A leendő hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az egyetemeken keresztül rendelkezésre álló finanszírozást, és pályázniuk kell ösztöndíjakra, ösztöndíjakra vagy támogatásokra, amelyeket a külső alapítványok nyújtanak, amelyek szerepet játszanak ezen a területen.

A speciális oktatási tanárok növekvő igénye ösztönzi a főiskolai és egyetemi kar munkaerőpiacát. A doktori fokozattal rendelkezők a speciális oktatásban tanácsadóként vagy szakemberekként is dolgozhatnak az iskolai körzetekben. Találhatnak munkát olyan alapítványoknál vagy szervezeteknél is, amelyek a speciális tanulási igényekkel rendelkező diákok támogatására irányulnak, és olyan szerepet töltenek be, mint a programigazgatók és a tanterv-koordinátorok.

Számos egyetem kínál külön doktori fokozatot a speciális oktatásban. Jó ötlet mérlegelni a rendelkezésre álló lehetőségeket, amikor eldönti, hogy beiratkozik-e egy közeli egyetemre, egy másik régióban vagy országban található iskolába, vagy egy online tanfolyamon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

3 Találatok Gyógypedagógia

Charles University Faculty of Education

A doktori képzés végzője a speciális oktatásban elméleti ismeretekkel és kutatási készségekkel rendelkezik a speciális oktatás területén. A diplomás kész a tudományos kut ... [+]

A tanulmányok jellemzői

A doktori tanulmányok tartalma főként a fogyatékkal élők társadalomban való részvételének növelésére és életminőségének javítására összpontosít. Különös figyelmet fordítanak a társadalmi szempontokra.

A Ph.D. A tanulmányi program a speciális oktatási szakterületek széles körében kínál oktatást. A program diákjai készek a fent említett új perspektívában a speciális oktatás tudományos tudományágának fejlesztésére és a fogyatékossággal élő emberek életminőségével kapcsolatos korszerű problémák megoldására.

Az egyes kurzusok a nemzetközi oktatásban a speciális oktatás aktuális kérdéseire is kiterjednek.... [-]

Csehország Prague
Október 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

A Szervezeti Leadership program oktatója kifejleszti a tanulók azon képességét, hogy új tudást hozzon létre és felelősségteljesen alkalmazza a tudást a nagy teljesítményű ... [+]

A Szervezeti Leadership program oktatója kifejleszti a tanulók azon képességét, hogy új tudást hozzon létre és felelősségteljesen alkalmazza a tudást a nagy teljesítményű entitások elérése érdekében, amelyek lehetővé teszik a szervezeti alkalmazottak és követőik növekedését és teljes potenciáljuk fejlesztését. A tanulók tanulmányozzák a vezető szakirodalom vezető szerepét, kritikusan reflektálnak a meglévő elméletekre, és meghatározzák az elmélet megfelelő alkalmazását az oktatásban, az üzleti életben és más szervezeti kultúrákban.

A tanulók statisztikai és kutatási módszertanok tanulmányozása révén tudományos és szervezeti kutatási szakértelmet fejlesztenek ki. A tanulmányi program összhangban van a Grand Canyon University azon küldetésével, hogy globális állampolgárokat, kritikus gondolkodókat, hatékony kommunikátorokat és felelős vezetőket fejlesszenek ki. Azok a diplomások, akik az oktatási doktort a szervezeti vezetésben kiemelt szerepet kapják a speciális oktatásban, a speciális oktatás területén folytatott vezetés tanulmányozása egy mélyreható kutatási alapú megközelítéssel, amely megkönnyíti a vezetői képességeit és szerepét stratégiai szakemberként.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. A speciális oktatásban való koncentráció célja az, hogy a tanároknak, az adminisztrátoroknak, a szülőknek, valamint a mentális, egészségügyi vagy szociális szolgált ... [+]

Filozófiai doktor (Ph.D.) Koncentráció: Speciális oktatás

Ph.D. A speciális oktatásban való koncentráció célja az, hogy a tanároknak, az adminisztrátoroknak, a szülőknek, valamint a mentális, egészségügyi vagy szociális szolgáltatóknak egyedülálló lehetőséget biztosítsanak reflektáló gondolkodási készségeik és vezetői készségeik fejlesztésére a bevált gyakorlatok alkalmazásában a fogyatékosság sokféleségére és a vegyen részt kritikus oktatási kérdésekben, gyakorlatokban és aggodalmakban. Ph.D. A speciális oktatásban koncentrálódik, reagál az iskolai és ügynökségi alkalmazottak akadémiai és szakmai igényeire, akik jelenleg vezetői pozíciókat töltenek be vagy szeretnének tölteni a speciális oktatásban. Diákjaink olyan emberek, akik karriert keresnek az akadémián vagy a helyszíni kutatásban; a kormányzati kérdésekre és politikákra szakosodtak; közvetlen állami és magánügynökségek; és tanácsadók és támogatók a speciális oktatásban. Az egyik célunk, hogy támogassuk diplomásainkat abban, hogy akadémiai pozíciókat szerezzenek karokként a főiskolákon és egyetemeken. A program elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, szemináriumokat, kutatási tevékenységeket és terepi tapasztalatokat foglal magában, amelyek a vezetői pozíciók hatékony végrehajtásához szükséges ismereteket és készségeket biztosítják. Ph.D. A speciális oktatási programban való koncentráció megköveteli az alapvető doktori képzéseket (30 kredit) és a kutatási / disszertációs kurzusokat (30 kredit). A kurzusok a tantervben szereplő általános speciális oktatási lehetőségek, oktatási vezetés és sokszínűség, valamint a segítő technológia (AT), a tehetséges tanulók, az enyhe / közepes fogyatékossággal élő személyek, valamint az oktatás / értékelés csoportjai közül választhatók.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul