PHDSTUDIES.HU

3 Gyógypedagógia PhD Képzés Összevetése

A PhD az egyetemek által felkínált legmagasabb hitelesítő, és általában az egyetemi karokon és más szakosodott feladatoknál szükséges. Ez a diploma évekig tartó órákat, eredeti kutatásokat és írásokat igényel. A hallgatóknak hozzá kell járulniuk a fegyelem tudásbázisához a végzettség érdekében.

Mi a PhD a speciális oktatásban? Az e területen végzett továbbképzések felkészítik a tanulókat speciális oktatási programok kidolgozására vagy vezetésére. A tanfolyamok hátteret biztosítanak a tanítási módszerek, törvények és követelmények terén. A doktori hallgatók felmérhetik a speciális oktatási programok vagy kezdeményezések jelenlegi állapotát és eredményeit, és kísérletezhetnek olyan új megközelítésekkel, mint a szintrendszerek vagy a befogadó stratégiák.

A doktori képzés a speciális oktatásban lehetővé teszi a doktori hallgatók számára, hogy megismerjék azokat a tanítási módszereket, amelyek segíthetik és elősegíthetik saját tanulásukat, valamint együttműködhetnek mások oktatásával. A problémamegoldó képességek fejlett szintre állítása és az információk hozzáférhetőbbé tétele segíthet a diplomásoknak személyes és szakmai célok elérésében.

A PhD programok körülbelül három-öt éves tanfolyamot és önálló kutatást tartalmaznak. A leendő hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az egyetemeken keresztül rendelkezésre álló finanszírozást, és pályázniuk kell ösztöndíjakra, ösztöndíjakra vagy támogatásokra, amelyeket a külső alapítványok nyújtanak, amelyek szerepet játszanak ezen a területen.

A speciális oktatási tanárok növekvő igénye ösztönzi a főiskolai és egyetemi kar munkaerőpiacát. A doktori fokozattal rendelkezők a speciális oktatásban tanácsadóként vagy szakemberekként is dolgozhatnak az iskolai körzetekben. Találhatnak munkát olyan alapítványoknál vagy szervezeteknél is, amelyek a speciális tanulási igényekkel rendelkező diákok támogatására irányulnak, és olyan szerepet töltenek be, mint a programigazgatók és a tanterv-koordinátorok.

Számos egyetem kínál külön doktori fokozatot a speciális oktatásban. Jó ötlet mérlegelni a rendelkezésre álló lehetőségeket, amikor eldönti, hogy beiratkozik-e egy közeli egyetemre, egy másik régióban vagy országban található iskolába, vagy egy online tanfolyamon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Gyógypedagógia Filter

PhD a speciális oktatásban

Charles University Faculty of Education
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Október 2019 Csehország Prague + 1 további

A doktori képzés végzője a speciális oktatásban elméleti ismeretekkel és kutatási készségekkel rendelkezik a speciális oktatás területén. A diplomás kész a tudományos kutatás területén dolgozni, és részt vesz az egyetemi hallgatók oktatásában.

Ed. D. a szervezeti vezetésben, a hangsúly a speciális oktatásban

Grand Canyon University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Szervezeti Leadership program oktatója kifejleszti a tanulók azon képességét, hogy új tudást hozzon létre és felelősségteljesen alkalmazza a tudást a nagy teljesítményű entitások elérése érdekében, amelyek lehetővé teszik a szervezeti alkalmazottak és követőik növekedését és teljes potenciáljuk fejlesztését. A tanulók tanulmányozzák a vezető szakirodalom vezető szerepét, kritikusan reflektálnak a meglévő elméletekre, és meghatározzák az elmélet megfelelő alkalmazását az oktatásban, az üzleti életben és más szervezeti kultúrákban.

PhD a speciális oktatásban

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain + 1 további

Ph.D. A speciális oktatásban való koncentráció célja az, hogy a tanároknak, az adminisztrátoroknak, a szülőknek, valamint a mentális, egészségügyi vagy szociális szolgáltatóknak egyedülálló lehetőséget biztosítsanak reflektáló gondolkodási készségeik és vezetői készségeik fejlesztésére a bevált gyakorlatok alkalmazásában a fogyatékosság sokféleségére és a vegyen részt kritikus oktatási kérdésekben, gyakorlatokban és aggodalmakban. Ph.D. A speciális oktatásban koncentrálódik, reagál az iskolai és ügynökségi alkalmazottak akadémiai és szakmai igényeire, akik jelenleg vezetői pozíciókat töltenek be vagy szeretnének tölteni a speciális oktatásban.