PHDSTUDIES

2 Gyógypedagógia PhD Képzés Összevetése

A PhD az egyetemek által felkínált legmagasabb hitelesítő, és általában az egyetemi karokon és más szakosodott feladatoknál szükséges. Ez a diploma évekig tartó órákat, eredeti kutatásokat és írásokat igényel. A hallgatóknak hozzá kell járulniuk a fegyelem tudásbázisához a végzettség érdekében.

Mi a PhD a speciális oktatásban? Az e területen végzett továbbképzések felkészítik a tanulókat speciális oktatási programok kidolgozására vagy vezetésére. A tanfolyamok hátteret biztosítanak a tanítási módszerek, törvények és követelmények terén. A doktori hallgatók felmérhetik a speciális oktatási programok vagy kezdeményezések jelenlegi állapotát és eredményeit, és kísérletezhetnek olyan új megközelítésekkel, mint a szintrendszerek vagy a befogadó stratégiák.

A doktori képzés a speciális oktatásban lehetővé teszi a doktori hallgatók számára, hogy megismerjék azokat a tanítási módszereket, amelyek segíthetik és elősegíthetik saját tanulásukat, valamint együttműködhetnek mások oktatásával. A problémamegoldó képességek fejlett szintre állítása és az információk hozzáférhetőbbé tétele segíthet a diplomásoknak személyes és szakmai célok elérésében.

A PhD programok körülbelül három-öt éves tanfolyamot és önálló kutatást tartalmaznak. A leendő hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az egyetemeken keresztül rendelkezésre álló finanszírozást, és pályázniuk kell ösztöndíjakra, ösztöndíjakra vagy támogatásokra, amelyeket a külső alapítványok nyújtanak, amelyek szerepet játszanak ezen a területen.

A speciális oktatási tanárok növekvő igénye ösztönzi a főiskolai és egyetemi kar munkaerőpiacát. A doktori fokozattal rendelkezők a speciális oktatásban tanácsadóként vagy szakemberekként is dolgozhatnak az iskolai körzetekben. Találhatnak munkát olyan alapítványoknál vagy szervezeteknél is, amelyek a speciális tanulási igényekkel rendelkező diákok támogatására irányulnak, és olyan szerepet töltenek be, mint a programigazgatók és a tanterv-koordinátorok.

Számos egyetem kínál külön doktori fokozatot a speciális oktatásban. Jó ötlet mérlegelni a rendelkezésre álló lehetőségeket, amikor eldönti, hogy beiratkozik-e egy közeli egyetemre, egy másik régióban vagy országban található iskolába, vagy egy online tanfolyamon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Gyógypedagógia Filter

Filozófiai doktor (Ph.D.) a speciális oktatásban

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
28 feb. 2021
Angol
Campus

Ph.D. A speciális oktatásban való koncentráció célja az, hogy a tanároknak, az adminisztrátoroknak, a szülőknek, valamint a mentális, egészségügyi vagy szociális szolgáltatókn ...

Tovább

PhD a speciális oktatásban

Charles University Faculty of Education
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A doktori képzés végzője a speciális oktatásban elméleti ismeretekkel és kutatási készségekkel rendelkezik a speciális oktatás területén. A diplomás kész a tudományos kutatás ...

Tovább