$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Héber PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb fokú felajánlott egyetemi szinten. Ez az oklevél a fejlett tanfolyamok és a független kutatás kombinációját igényli. A diplomások megmutatják, hogy képesek a meglévő ismeretekhez hozzáadni a választott területen. Mi a PhD héberül? Ezek a programok magukban foglalják az idő múlásával történő tanfolyamot és a nyelvi árnyalatokat. A diákok gyakran… Tovább

A PhD a legmagasabb fokú felajánlott egyetemi szinten. Ez az oklevél a fejlett tanfolyamok és a független kutatás kombinációját igényli. A diplomások megmutatják, hogy képesek a meglévő ismeretekhez hozzáadni a választott területen.

Mi a PhD héberül? Ezek a programok magukban foglalják az idő múlásával történő tanfolyamot és a nyelvi árnyalatokat. A diákok gyakran már képesek beszélni és olvasni a modern héber nyelvet, és hátterük lehet ennek a nyelvnek a korábbi változataiban. Ők kutathatják a nyelv történeti és jelenlegi használatát, vagy fordításokat hajthatnak végre, valamint a klasszikus és kortárs írásokat és irodalmat héber nyelven.

A héber nyelvű doktori (PhD) héber nyelvben a hallgatókat egy olyan nyelvtanulás előnyeire fogják kihasználni, amelyek fejlett szinten vannak, beleértve a megnövekedett megértés és tudásmegtartó képességek megszerzését. Amellett, hogy többet megtudni a megújult nyelv kultúrájáról és történelméről, a diplomások javíthatják szóbeli és írásbeli kommunikációs képességeiket.

A PhD nyelv héber költsége a program hossza függvényében változik. A pályázóknak meg kell vizsgálniuk az átlagos érettségi időt, és számolniuk kell a tandíj költségeit ezen időszak alatt. Az ösztöndíjak és támogatások elérhetők egy nyelvi osztályon vagy a nyelvtanulást elkötelezett külső szervezeteken keresztül.

Számos diplomás PhD-t héber nyelven keresnek az egyetemek professzoraiként szerte a világon. Néhányan nyelvi oktatóként specializálódtak más összefüggésekben, például a vallási iskolákban. A legtöbb országnak olyan intézményei vannak, ahol a héber tanítást és szakértelmet igényelnek a kevésbé széles körű ismeretekkel rendelkező tanárok támogatására. Szükség van a beszélt és írott héber tolmácsokra is, hogy kulturális, diplomáciai és kormányzati pozíciókban dolgozhassanak.

Számos egyetem kínál héberül PhD-t. A hallgatóknak össze kell hasonlítaniuk a közeli egyetemek költségeit és forrásait más régiókban vagy országokban folytatott programokkal és online tanulmányi programokkal. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Spertus Institute
Chicago, Amerikai Egyesült Államok

Spertus Institute doktora a héber levelekről (DHL) kifejezetten szolgálatot teljesítő zsidó szakemberek, elsősorban rabbik számára készült, de érdekes lehet az oktatók és a ko ... +

Spertus Institute doktora a héber levelekről (DHL) kifejezetten szolgálatot teljesítő zsidó szakemberek, elsősorban rabbik számára készült, de érdekes lehet az oktatók és a kommunális szolgálat dolgozói számára is, akik rendkívül magas szintű létesítményszintű klasszikus héber szövegekkel rendelkeznek. Azokat szolgálja, akik a karrierépítésre, a pályaváltásra és a személyes továbbképzésre vágynak. -
PhD
Nappali
Részidős
Angol
Campus
On-line