PHDSTUDIES.HU

A Legjobb 3 PhD Diploma Keresése Hollandiában 2019

A holland kínál egy sor nemzetközi tanulmányi programok társadalmilag progresszív, elfogadásakor, és intellektuálisan és kulturálisan ösztönző környezetet. A holland oktatási rendszer jó hírneve kínál magas színvonalú oktatási programok, így vonzó hely egy PhD.

A nemzetközi környezet Hollandiában előny azoknak folytat PhD holland diplomát világunk egyre egymáshoz. A PhD fokozat lehetővé teszi a holland jelöltet, hogy végezzen független kutatások területén a tanulmány felügyelete mellett szakképzett oktatók az egyetemen. Befejezését követően a kutatás egy PhD holland jelentkezőknek meg kell védenie a dolgozat vagy szakdolgozat előtt egy szakértői testület. Sikeres teljesítése után, a PhD holland diplomát.

Hollandia egyik legkedveltebb célpontja az oktatás.Ha érdekli a PhD holland, vessen egy pillantást a sok lehetőséget kínált ez a kicsi, de izgalmas ország! 

Találat Filter

PhD - A Filozófia Doktora a Menedzsmentben

United International Business Schools
Campus Részidős oktatás 2 - 4 év September 2019 Belgium Antwerp Spanyolország Barcelona Brussels Madrid Japán Tokyo Svájc Zürich Lausanne Hollandia Amsterdam Olaszország Milan Geneva + 14 további

A tudományos naptár negyedéves rendszeren alapul (1 negyedév = 10 hét). A program rugalmas struktúrájának és moduláris tervezésének köszönhetően minden negyedév és minden időszak kezdetén különböző kezdési időpontok érhetők el októberben, novemberben, januárban, februárban, áprilisban, májusban, júliusban és augusztusban.

PhD a városfejlesztésben és a kormányzásban

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 év September 2019 Hollandia Rotterdam + 1 további

A városvezetés és irányítás kombinációjaként ez a Ph.D. program egyedülálló tudományos tapasztalat, amely nagyon fontos a mai világban.

Üzleti és menedzsment tanulmányok filozófiai doktora

International Business School the Hague
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év September 2019 Hollandia The Hague + 1 további

A Hágai Nemzetközi Üzleti Iskola ( IBSH ) Ph.D. az üzleti és menedzsment tanulmányok programja, együttműködve Róma Sapienza Egyetemmel, Olaszországban. A Ph.D. A program részmunkaidős, és ezért jól alkalmazható olyan szakemberek számára, akik karrierjükkel együtt doktori fokozatot szeretnének kapni.