91 PhD Programok ban ben Hongkong for 2024

PhD Programok ban ben Hongkong for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A HKBU Business School 4 éves nappali tagozatos doktori programot kínál 5 fő tudományterületen, beleértve a számvitel és a jog, a közgazdaságtan, a pénzügy és a döntéstudomány, a menedzsment és a marketing területét. Az akadémiai szigort határozottan nemzetközi megközelítéssel ötvözve a program célja a hallgatók professzorokká képzése.

    • Kowloon, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A világ vezető doktori programjának fémjelzése nemcsak az általa létrehozott kutatás, hanem azt is, hogy milyen mértékben nyújt kiváló diploma-készségű diplomásokat. Az SHTM felkészíti a hallgatókat vezető pozíciókra a választott karrierjükben, a világ első szakmai D.HTM fokozatának kínálásával. A D.HTM program célja az akadémikusok, vezető iparági vezetők és vezető alkalmazottak kormányzati és nem kormányzati vendéglátás és a turisztikai szervezetek. A program 2007-es megalakulása óta vonzza a szakemberek széles skáláját, akik érdeklődnek a karrierjük, a tapasztalt szakemberek és a kormányzati képviselőktől az akadémikusokig. A specifikus ázsiai fókusz, a tantárgyak és a kutatás egyedülálló kombinációja és a rugalmas szállítási minta lehetővé teszi az iparági szakemberek számára, hogy továbbfejlesszék készségeiket, miközben a munkaerőben maradnak.

    • Hung Hom, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Hong Kong Polytechnic University (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) arra törekszik, hogy egy innovatív, világszínvonalú egyetem legyen, erős társadalmi felelősségérzettel, mottója szerint: „Tanulni és alkalmazni az emberiség javára” . Az egyetem megingathatatlan elkötelezettsége a kiválóság iránt nemzetközi elismerést vívott ki, és folyamatosan a világ 100 legjobb egyeteme között szerepel. A PolyU elnöki Ph.D. Fellowship Scheme (PPPFS) egy rangos felvételi ösztöndíj, amely támogatja a kivételes Ph.D. pályázókat a világ jobbítására irányuló kutatási törekvéseik megvalósításában. Legfeljebb 167 930 USD összegű ösztöndíjat, tandíjmentességet, 1 évre jogosult teremhelyet és további előnyöket biztosít. Teljes munkaidőben Ph.D. A PPPFS-díjra pályázók automatikusan, külön pályázat benyújtása nélkül kerülnek figyelembevételre.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A HKSAR Kutatási Támogatási Tanácsa (RGC) most pályázatot hirdet a „Hong Kong PhD Fellowship Scheme” 2023–2024 közötti időszakra. A világ minden tájáról toboroznak hallgatókat, hogy PhD tanulmányaikat Hongkongban folytassák. A rendszer a nyílt pályázaton kiválasztott hallgatókat támogatja.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az ösztöndíj évente 319 200 HK$ (körülbelül 40 900 USD) összegű ösztöndíjat biztosít minden díjazottnak legfeljebb három évig. A PolyU a 75. helyre kúszik fel a QS World University Ranking 2021-ben, és a 45. a nyelvészetben a QS World University Ranking 2020-as tárgykörök szerinti rangsorában. Olyan akadémiai kiválósággal rendelkező hallgatók jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a kutatási területeinken végzett élvonalbeli kutatások iránt.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Minden MPhil hallgatónak legalább 4, összesen 12 egységből álló posztgraduális kurzust kell elvégeznie, és tanulmányi időszaka alatt minden félévben regisztrálnia kell a megfelelő szakdolgozatkutatási kurzusra. Minden MPhil hallgatónak szakdolgozatot kell benyújtania, és szóbeli védést kell teljesítenie az érettségihez.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Hongkongi Baptista Egyetem (HKBU) minden kulturális és etnikai hátterű jelöltet felkér, aki bizonyítja az akadémiai kiválóságot, kutatási képességet és potenciált, valamint jó kommunikációs, interperszonális és vezetői képességeket, hogy jelentkezzenek a hongkongi PhD-ösztöndíjrendszer keretében teljes idejű PhD-képzésre. (HKPFS). A HKPFS-t a Hong Kong Research Grants Council (RGC) hozta létre azzal a céllal, hogy a világ minden tájáról vonzza a legjobb és legokosabb hallgatókat, hogy PhD tanulmányaikat Hongkongban folytassák.

    • Kowloon, Hongkong

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A kutatóintézet sikere nagyrészt a fiatal kutatók képzésének és képzésének köszönhető. Ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be a vendéglátás és turizmus menedzsmentje jövőbeli tudósai számára, az SHTM a Ph.D. a szállodai és idegenforgalmi menedzsment fokozatban. Az iskola doktora programot azok számára tervezték, akik kutatási tevékenységüket elméleti megfontolásokra kívánják alapozni. Egyéni érdeklődésre és karrierlehetőségekre épülő fejlett képzést kínál, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy képesek legyenek jelentős területeken végzett kutatások elvégzésére. Az egyetemi oktatók és a hallgatók közötti kutatási együttműködést az iskola szellemi és támogató környezetének ösztönzése ösztönzi, az eredmények tudományos folyóiratokkal és konferencia bemutatókkal terjesztve. A globálisan elismert kutatók kritikus tömege, valamint a kutató diákok számára nyújtott vonzó támogatás és az egyedülálló "East meets West" környezet, nagyon sikeres kutatási programjainkat eredményezi. Sok Ph.D. a diplomások mostanában a kar egyetemi oktatóként szolgálnak világszerte.

    • Hung Hom, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Hong Kong Polytechnic University (PolyU) arra törekszik, hogy egy innovatív, világszínvonalú egyetem legyen, erős társadalmi felelősségtudattal, mottója szerint: „Tanulni és alkalmazni az emberiség javára”. Az egyetem megingathatatlan elkötelezettsége a kiválóság iránt nemzetközi elismerést vívott ki, és folyamatosan a világ 100 legjobb egyeteme között szerepel.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A hallgatóknak legalább 4, az osztály által jóváhagyott, összesen 12 egységből álló posztgraduális kurzust kell teljesíteniük, és tanulmányaik során minden félévben regisztrálniuk kell a vonatkozó szakdolgozatkutatási kurzusra. Ezen túlmenően olyan kutatási projekt is szükséges, amelyhez szóbeli védés eredményes szakdolgozatot kell benyújtani.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az információmérnöki részleg kiemelkedő kutató hallgatókat keres, akik nagy hatású innovációkra és alapvető felfedezésekre törekszenek az információtechnológia területén. Professzoraink világszínvonalú kutatók. Laboratóriumaink jól felszereltek. Tanfolyamaink lefedik az információs mérnöki tudomány élvonalát. A hallgatók különféle témákat fedeznek fel a kommunikáció, a hálózatépítés, az információfeldolgozás és a biztonság területén. Olyan környezetet biztosítunk, amely alkalmas az információtechnológia eredeti elméleti, kísérleti és alkalmazási kutatásaira.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. a közpolitikai programban szigorú képzést nyújt a közpolitikai kutatásokban az akadémián kiemelkedő hallgatók számára, akik politikai kutatást és oktatást keresnek.

    • Tuen Mun, Hongkong

    Teljes idő

    30 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Politikatudományi Tanszék nemzetközileg tapasztalt oktatói minőségi publikációs rekordokkal rendelkeznek, és néhányuk szakértőként elismert tanulmányi területükön. A tanszék oktatói számos altudományra specializálódtak, mint például Hongkong és Kína kormányzása és politikája, az ázsiai-csendes-óceáni nemzetközi kapcsolatok, a regionális és globális politika. Az oktatás és felügyelet különleges erősségei közé tartozik Hongkong kormányzása, a kínai reformpolitika, a regionalizmus, a sport-politika kapcsolata, a kínai kül- és biztonságpolitika, a Koreai-félsziget politikája és az ázsiai demokratizálódás.

    • Hong Kong, Hongkong

    Az egyetemen

    Angol

    • Hung Hom, Hongkong

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.